EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Tervetuloa!


Seuraavalta sivulta pääset hankkimaan Kaikukortilla lippuja Rientolan tapahtumiin.

Kaikukortin haltija voi hankkia maksuttomia pääsylippuja tapahtumiin, jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon. Kauppallisen lippukaupan kautta hankittaessa lippua, on maksettava lippukaupan palvelumaksun 1,50 € sekä mahdollinen toimitusmaksu vaikka itse pääsylippu on maksuton.

Kaikukortteja voivat saada Kaikukortti-verkostoon kuuluvien sosiaali- ja terveydenhuollon (sote) tai hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (hyte) toimijoiden sekä joidenkin järjestöjen asiakkaat, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita ja tiukassa taloudellisessa rahatilanteessa eivätkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kansalaisopiston kurssipaikkoja.

Kulttuuri kuuluu kaikille varallisuudesta riippumatta.

OHJE: Saadaksesi lipun Kaikukortilla, valitse seuraavalta sivulta haluamasi Rientolan tapahtuma ja lipputyypiksi Kaikukortti.
Kaikukortin tunnus (kirjain- ja/tai numerosarja) sekä voimassaoloaika tulee ilmoittaa lipunoston yhteydessä.
Kaikukortti-lippuja on saatavilla rajoitettu määrä. Ostorajoitus 1 lippu / asiakas.

Lisätietoja Kaikukortista.

Jatka