EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2. - La 3.2.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

Tampere Tattoo & Art Fest

Tampere Tattoo & Art Fest Liput

Tampere Tattoo & Art Fest

Tampere Tattoo & Art Fest on Tampereen ensimmäinen suuri tatuointi- ja taidetapahtuma, joka kokoaa ihmiset yhteen alan kovimpien kotimaisten osaajien kanssa.

Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään upealla Tavara-asemalla aivan Tampereen sydämmessä.

Luvassa on tatuointeja ja taiteen lisäksi huikeita esiintyjiä, inspiroivia työpajoja, mielenkiintoisia paneelikeskusteluja ja tietenkin yhteisöllistä fiilistä.

AUKIOLOAJAT
Pe klo 15-23
La klo 12-23

K-18 klo 18 alkaen molempina päivinä.

www.tamperetattooartfest.com | Instagramwww.belowzero.fi 

tavara-asema.fi/


Ikäraja: K-18

2 päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi.

***

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Esteettömyys

Tavara-aseman tapahtumiin on helppoa tulla myös liikkumisen apuvälineillä. Tavara-aseman sisäänkäynti, narikka ja koko 1. kerroksen tilat ovat esteettömät. Saattoliikenteen ajo Murtokadun kautta.

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tavara-aseman tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Tavara-asemalla on induktiosilmukka. Mikäli esteettömyys- tai saavutettavuusasioissa herää jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä ennen tapahtumaa sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.