EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.6.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä, Are

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä, Are Liput

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä: Rakkaus ylivoimainen -levyjulkkarit

Stepa julkaisi uuden albumin 'Rakkaus ylivoimainen' 10. syyskuuta. PME Recordsin talliin siirtynyt pitkän linjan räppäri juhlii levyjulkkareita Heimo ilman menneisyyttä -yhtyeensä kanssa Ääniwallissa tammikuussa. Illan avaa vastikää uuden albuminsa 'Tunnustus' julkaissut jyväskyläläisräppäri Are.

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleeratun Stepan rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.11.2021 sekä 7.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 22.2.2022 mennessä.

www.aaniwalli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 3.6.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot