EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 29.1.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

East Coast Jazz Club: Seppo Kantonen Trio

East Coast Jazz Club: Seppo Kantonen Trio Liput

Seppo Kantonen trio merkitsee pianistille paluuta perinteisen piano-basso-rummut-trion pariin. Trio on harjoitellut säännöllisesti vuoden 2023 ja esittäytyy livenä ensimmäisen kerran 12.12. Helsingissä Hietsun Paviljongissa Kantosen 60 vuotisjuhlakonsertissa. Yhtye kiertää laajasti Suomessa tammi-helmikuussa 2024.

“Kokoonpano aloitti uuden sävellysmateriaalini harjoitukset vuoden 2023 alussa. Bändin ilmaisullinen kieli on vapaahko mutta sävellettyyn pohjautuva. Omasta mielestäni olen vasta viime aikoina löytänyt mieleiseni sekoituksen konsonansseista ja dissonansseista. Kappaleitteni tunnelmaa tukevat Markku Ounaskarin kaunis rumpusoundi ja Antti Lötjösen rytmisesti vahva basismi molempien ollessa myös herkkiä ja nopeita reagoimaan uusiin tilanteisiin. Kaikenkaikkiaan trion pyrkimys selkeään ilmaisuun on mielestäni parhaiten kuvaava luonnehdinta.”

– Seppo Kantonen

kotkajazz.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00

Liput ovelta, vaikka ennakkoliput olisi loppuunmyyty.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Ravintolassa on esteetön parkkipaikka, sekä esteetön sisäänkäynti ja esteettömät WC tilat. Esteetön sisäänkäynti sekä parkkipaikka ovat ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.