EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 15.11.2022  /  Mestarinkadun konserttisali - Turun konservatorio  /  Turku

Flame Jazz & Vapaat äänet: Samuel Blaser Trio feat. Marc Ducret & Peter Bruun (CH/FR/DK)

Flame Jazz & Vapaat äänet: Samuel Blaser Trio feat. Marc Ducret & Peter Bruun (CH/FR/DK) Liput

Flame Jazz & Vapaat äänet: Samuel Blaser Trio feat. Marc Ducret & Peter Bruun (CH/FR/DK)

Samuel Blaser – pasuuna
Marc Ducret – kitara
Peter Bruun – rummut

Sveitsiläinen Samuel Blaser on jo aikoja sitten lunastanut paikansa maailman taitavimpien ja arvostetuimpien pasunistien joukossa. Hän on kasvanut suoraviivaisesta hard bop -taiturista omaa luokkaansa olevaksi moni-ilmeiseksi improvisoijaksi. Tampere Jazz Happeningissa ja Kerava Jazzissa vieraillut Blaser esiintyy nyt Suomen-kiertueella ensimmäistä kertaa omalla triollaan, jossa hänen kanssaan soittavat ranskalainen kitaristinero Marc Ducret ja rikkaan mielikuvituksen omaava tanskalaisrumpali Peter Bruun.

Vuodesta 2013 yhdessä soittanut kolmikko on varsinainen lahjakkuuden sulatusuuni. Tiheän keikkailun myötä trio on kehittänyt oman kineettisen kielensä, jossa jokainen jäsen osaa tarttua toisen musiikilliseen ideaan ainutlaatuisella tavalla. Alati muotoaan muuttava trio osaa marssia, groovata, hautua tai kiehahtaa aina tilanteen vaatimalla tavalla.

“One of trombonist/composer talents is his uncanny ability to as fully distinguish himself accompanying other musicians as when he is leading theme”

– Doug Collette, All About Jazz

Lisätietoja: www.flamejazz.fi

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19.00

Showtime 19:00

Ovet klo 18:00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa

Mestarinkadun konserttisali - Turun konservatorio
Mestarinkatu 2, 20810, Turku