EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.11.2023  /  Ohjelmaravintola Maxim  /  Kuopio

Rokkia ja Rikoksia 2023

Rokkia ja Rikoksia 2023 Liput

Jo perinteeksi muodostunut suosittu Rokkia ja Rikoksia – rikoskirjallisuutta ja musiikkia yhdistävä kirjallisuus- ja kulttuuritapahtuma järjestetään jo kolmannen kerran Kuopiossa lauantaina 25.11.2023.

Tapahtumassa on jälleen mukana tunnettuja, palkittuja ja maailmallakin menestyneitä dekkaristeja: Kari Häkämies, Helena Immonen, Pauliina Susi, Ari Wahlsten, Arttu Tuominen ja Leena Lehtolainen. Tapahtuman juontaa kirjailija Marko Kilpi.

Illan musiikista vastaa Hoodoo Woods. Luvassa on groovaavaa hippirockia alan legendojen hengessä. Bändin ohjelmistosta löytyy mm. Allman Brothers, Santana, Neil Young sekä Robin Trower tuotantoa.

Rokkia ja rikoksia -tapahtuman pääajatus on nostaa esille suomalaisen rikoskirjallisuuden parhaimmistoa yhdistäen perinteinen kirjallisuustapahtuma ja menevä live-musiikki. Tapahtuma rikkookin rohkeasti perinteisen kirjallisuustapahtuman perinteitä jo pelkästään sillä, että se järjestetään rock klubilla - ympäristössä, jossa on perinteisesti totuttu näkemään musiikkikeikkoja. Tänä vuonna Rokkia ja Rikoksia -kirjallisuustapahtuma järjestetään Kuopion keskustassa, tunnelmallisessa Ohjelmaravintola Maximissa.

Tapahtumaan yhdistyy myös kulinaristisia elämyksiä Show & Dinner -kattausten sekä näyttävien audiovisuaalisten elämysten kera. Kyseessä on siis varsin kokonaisvaltainen kulttuurielämys.

Aikataulu:

15:00 Maxim avautuu
17:00 Kirjailijat ja illallinen
20:30 Hoodoo Woods

Keikkalipulla sisäänpääsy klo 20:00 alkaen.

maximkuopio.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 17:00
Maxim aukeaa klo 15:00

Eteispalvelumaksu ei sisälly pääsylippujen hintaan.

Ohjelmaliput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Lipun hinta nousee Tiketissä ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 15:00.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]