EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 11.11.2022  /  Basso Club  /  Oulu

Piknik Klubi: Maija Vilkkumaa

Piknik Klubi: Maija Vilkkumaa Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 18.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 9.4.2022 mennessä.

***

Marraskuun Piknik Klubin tähtenä loistaa Maija Vilkkumaa!

Maija Vilkkumaa on Suomen rakastetuimpia lauluntekijöitä ja esiintyjiä. Hänet on palkittu mm. merkittävälle sanoittajalle annettavalla Juha Vainio-palkinnolla, Teosto-palkinnolla sekä lukuisilla Emma-palkinnoilla.

Hänen laulunsa, kuten Satumaa-tango, Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto ja Viimeinen elämä ovat nousseet hiteiksi jo neljällä vuosikymmenellä. Live-esiintyjänä Vilkkumaa ja hänen energinen ja tyylikäs yhtyeensä ovat vertaansa vailla. Tällä hetkellä Maija Vilkkumaa elää uutta nousua ja voimakasta luomiskautta – uusi levy ilmestyy syksyllä 2022.

Piknik Klubeilla nähdään syksyn aikana kotimaisia ykkösrivin artisteja ja yhtyeitä intiimeillä klubikeikoilla. Piknik Klubi järjestetään Oulun Basso Clubilla, joka on kerännyt kehuja laadukkaasta Genelec -äänentoistojärjestelmästään sekä upeasta valaistuksesta.

Lisätiedot: Piknik.fi

Facebook | Instagram @piknik_live #piknikklubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet 19:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 32 €, jos jäljellä