EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024

Piazzan Lahjakortti

Piazzan Lahjakortti Liput

Jokaisessa vapaa-ajankeskuksessa on yksi paikka ylitse muiden. Tahkolla tämä on Piazza. Piazzan stagella nähdään marras-huhtikuussa Suomen ykkösrivin artistit ja lisäksi lukuisia tapahtumia vuoden ympäri. Tahkon yöelämän sydämessä itä-Suomen suurimmalla viihdeareenalla tarjolla live-esiintyjiä, baareja, karaokea, vip-pöytiä, sauna ja terassi. Tyylikkäissä tiloissa järjestyy myös jopa yli 300 henkilön yksityistilaisuudet.

Katso koko kauden kattaus www.piazzatahko.fi.

www.piazzatahko.fi


Lahjakortti käy maksuvälineenä Tiketissä myynnissä oleviin Tahko Piazzan tapahtumiin. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä tai tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Lahjakorteissa on 4 päivän varausmahdollisuus. Huomioithan, että voimassaoloaika alkaa lahjakortin varauksesta.