EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.10.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

Pate Mustajärvi - Pelkkää Patee (konsertti)

Pate Mustajärvi - Pelkkää Patee (konsertti) Liput

Pate Mustajärvi suuntaa syksyllä laajalle kotimaan kiertueelle

Tampere 12.10.
Ovet klo 18:00
Showtime 19:00
Konsertin kesto n. 2 h sis. väliajan

Suomirockin moninkertaisesti palkittu legenda on uuden aikakauden edessä. Ohjattuaan vuonna 1977 perustamansa Popeda-yhtyeen näyttävästi omalta osaltaan päätepysäkille loppuunmyydyllä Tampereen Ratinan stadionilla syyskuussa 2023, Pate Mustajärvi keskittyy nyt täysin palkein soolouraansa. Uusien tuulten saattoi havaita puhaltavan Mustajärven uralla jo viikko Ratinan konsertin jälkeen julkaistun Hei äijä -singlen muodossa. Syyskuussa 2024 starttaa Pelkkää Patee -kiertue, joka valloittaa niin konserttisalit kuin klubit ympäri Suomen.

Universal Musicille levyttävä Mustajärvi tunnetaan karismaattisena tekijänä, joka on ollut läpi uransa ajassa kiinni. Sen huomaa niin ajankohtaisista ilmiöistä syntyneistä sanoituksista kuin vaikkapa väkevistä kannanotoistakin. Tampereen Ikurin kasvatin tuorein single Hei äijä tulee saamaan seurakseen lisää uutta musiikkia vuoden 2024 aikana. Helmikuussa ilmestyy myös päiväkirjamerkintöihin pohjautuva ”Ratinaan se päättyi – 46 vuotta Popedaa” -kirja. Kokeneen tarinankertojan stooripankki on ehtymätön vielä 2020-luvullakin.

Syksyllä 2024 Pate kiertää Suomea Pelkkää Patee -kiertueellaan yhteensä 20 konsertin verran. Kiertueella pelkkää Patee tarjoillaan yleisölle niin parituntisissa väliajallisissa konserteissa kuin rokimmilla klubikeikoilla. Soolouransa vuonna 1984 aloittaneelta ja tähän päivään mennessä 12 sooloalbumia julkaisseelta Mustajärveltä on kiertueen alla luvassa myös uutta musiikkia kokonaisen pitkäsoiton verran.

”Uusia biisejä on purkitettu hiljalleen viime syksystä lähtien, eiköhän sieltä yksi albumillinen saada ulos ennen kiertuetta”, paljastaa jo keväällä 2023 uuden levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa tehnyt Mustajärvi, ja lupaa konserttiyleisölle kattavan läpileikkauksen koko soolotuotantoonsa tuorein sovituksin.

"Settilistojen kasaaminen uuden työporukan kanssa on kyllä hauskaa. Biiseistä saadaan esille ihan uusia puolia. Olen tästä kaikesta itsekin pitkästä aikaa ihan fiiliksissä", hehkuttaa Mustajärvi.

Kiertuekokoonpanossa yhdistyvät vankka kokemus ja nuori lahjakkuus, sillä Paten vierelle lavalle nousevat Mikko Kangasjärvi (piano), Santeri Kotamäki (kitara), Milla Heinonen (basso), Aleksi Ylimäki (rummut), Jari Latomaa (taustalaulu ja akustinen kitara) ja Päivi ”Capri” Selo (taustalaulu).

tavara-asema.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Konsertin kesto n. 2 h sis. väliajan

Konsertti alkaa klo 19:00

Permannolla numeroidut istumapaikat.

Parvella numeroimattomat seisomapaikat. Parvi sijaitsee sekä tilan takaosassa että B- ja C-katsomoiden päällä tilan sivuilla. Parvella saa liikkua vapaasti.

***

VIP (Meet & Greet -lippu):

  • Lippu parhailta istumapaikoilta (Permanto A) ja pieni yllätys
  • Aikainen sisäänpääsy tapahtumapaikalle, tapaaminen Pate Mustajärven kanssa ennen konserttia
  • Paketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä
  • Tarkemmat saapumisohjeet ja tiedot paketin sisällöstä lähetetään ostajille sähköpostitse ennen keikkapäivää.
  • Paketin tuottaa ja oikeudet muutoksiin pidättää Live Nation Finland

VIP-liput ovat myynnissä vain netissä.

VIP-paketeilla ei ole palautusoikeutta eikä niitä voi siirtää toiselle. Tapahtuman peruuntuessa normaalit peruutusehdot pätevät. VIP-paketit ovat nimettyjä ja henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle missään tilanteessa. Pakettiin sisältyvät mahdolliset tavarat jaetaan ostajille tapahtumapaikalla. Pakettiin sisältyvä ranneke tai passi on vain muistoesine, eikä oikeuta sellaisenaan sisäänpääsyyn konserttiin tai backstage-alueelle.

Live Nation Finland Oy (”Live Nation”) vastaa konsertista ja sinne hankitusta pääsylipusta kulloinkin voimassa olevien ehtojensa mukaisesti.

***

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hintaan sisältyy narikkamaksu 3 €.

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

***

Esteettömyys

Tavara-aseman tapahtumiin on helppoa tulla myös liikkumisen apuvälineillä. Tavara-aseman sisäänkäynti, narikka ja koko 1. kerroksen tilat ovat esteettömät. Saattoliikenteen ajo Murtokadun kautta.

Liikuntaesteisille asiakkaille ja heidän avustajilleen varataan seisovissa konserteissa katselualue salin vasempaan reunaan esiintymislavan lähistölle, jossa henkilökuntamme voi auttaa tarvittaessa. Jos asiakas tarvitsee aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Tavara-aseman tiloihin on mahdollista päästä ennen tapahtuman alkua. Olethan yhteydessä asiasta etukäteen sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Asiakkaana olevan henkilön avustaja pääsee pääsääntöisesti asiakkaan kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla ilman erillistä avustajalippua. Tarvittaessa pyydämme todentamaan avustajan tarpeen esimerkiksi EU:n vammaiskortilla, jossa on A-merkintä.

Tavara-asemalla on induktiosilmukka. Mikäli esteettömyys- tai saavutettavuusasioissa herää jotain kysyttävää, voit ottaa yhteyttä ennen tapahtumaa sähköpostitse osoitteeseen tavara-asema(at)kulttuurikamari.fi.

Tavara-asemalla on sukupuolineutraalit saniteettitilat.

Myynti loppuu 12.10.2024 21:30.