EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.1.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Noumena 25 vuotta, KYPCK: viimeinen kiertue

Noumena 25 vuotta, KYPCK: viimeinen kiertue Liput

Noumena 25 vuotta & KYPCK:n viimeinen kiertue – co-headlining keikka On The Rocksissa tammikuussa!

Melodisen death metalin konkari Noumena soittaa 25-vuotisjuhlakeikkansa On The Rocksissa tammikuussa. Illan toisena pääesiintyjänä on viimeiselle kiertueelleen lähtevä KYPCK. Liput ovat nyt ennakkomyynnissä Tiketissä.

Ähtäriläislähtöinen Noumena juhlistaa neljännesvuosisadan mittaista uraansa erikoiskeikalla. Ilta tarjoaa kattavan läpileikkauksen yhtyeen pitkään uraan ja laajaan tuotantoon yllätyksiä unohtamatta. Juhlakeikan yhteydessä on ostettavissa myös Noumenan eksklusiivinen 25-vuotisjuhlapaita, joita on myynnissä vain rajoitettu erä. 

Noumena on julkaissut uransa aikana kuusi täyspitkää albumia, digi-EP:n ja useita sinkkuja. Bändi on esiintynyt Euroopan lisäksi myös Japanissa ja Kiinassa. Vuonna 1998 perustetun Noumenan alkuperäisviisikon lisäksi kokoonpanoon kuuluvat nykyään ähtäriläislähtöiset muusikot Suvi Uura ja Markus Hirvonen. Bändi on tällä hetkellä elämänsä iskussa, joten tule juhlimaan yhtyeen pitkää uraa tammikuussa! Juhlakonsertin jälkeen Noumena keskittyy uuden levyn äänittämiseen ja palaa keikoille vasta loppuvuodesta 2024 uuden levyn myötä.

Viimeiselle kiertueelleen suuntaava KYPCK, länsimaalaisittain Kursk, on suomalainen raskasmetalliyhtye. Bändi julkaisi elokuussa viidennen levynsä "Prestupleniya protiv chelovechestva (Crimes Against Humanity)", joka meni toista kertaa bändin historiassa suoraan listaykköseksi Suomen virallisella listalla fyysisten albumien myynnissä. Albumi jää myös venäjäksi laulavan yhtyeen viimeiseksi. KYPCK on vuosien varrella kiertänyt idässä aina Siperiaa myöten ja on tullut tunnetuksi paitsi ruosteisesta soundistaan, myös näyttävästä live-showstaan ja omalaatuisista soittimistaan. 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.