EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 28.3.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

No Fun At All (SWE), Against It All, No Way, Freak-Ed DJ’s

No Fun At All (SWE), Against It All, No Way, Freak-Ed DJ’s Liput

Ladataan…

SKATEPUNK-BÄNDIT NO FUN AT ALL, AGAINST IT ALL JA NO WAY YHTEISKIERTUEELLE

Ruotsalainen skatepunk-bändi No Fun At All sekä pitkän tauon jälkeen lavoille palaavat 90-luvun kotimaiset pikapunk-yhtyeet Against It All ja No Way soittavat ensi keväänä yhteiskeikkoja Suomen klubeilla.

Kaveribändinsä Millencolinin tavoin myös No Fun At All nousi 1990-luvun skatepunk-aallon myötä kansainväliseen kulttisuosioon. Tänä kesänä 10 vuoden tauon jälkeen uutta materiaalia "Grit"-albumin myötä julkaissut kokoonpano muistetaan parhaiten melodisen punkrockin klassikkolevyistään "No Straight Angles" (1994) ja "Out of Bounds" (1995). Viime kesänä Sideways-festareilla vieraillut No Fun At All soitti edelliset klubikeikkansa Suomessa 20 vuotta sitten.

Tulevilla Suomen-keikoilla nähdään harvinaislaatuiset lämmittelijät, kun Kiuruvedellä perustettu Against It All soittaa ensimmäiset keikkansa sitten vuoden 2006, ja Keminmaalla aloittaneelle No Way'lle keikkataukoa on kertynyt peräti 20 vuotta. Molemmat kokoonpanot olivat 90-luvulla Suomen tunnetuimpia skatepunk-bändejä, ja kumpikin yhtye julkaisi urallaan yhden studioalbumin. Against It All'in "Blank" ilmestyi vuonna 1996 ja No Way'n "Noway, Man" vuonna 1999.

"Hirmuisella innolla odottelen päästä vetämään kovia keikkoja. Ei mitään nostalgia-trippailua, vaan hauskanpitoa ja absoluuttisesti parasta musaa eli skede-punkkia!", Against It All -yhtyeen kitaristi Risto Kumpulainen hehkuttaa.

"No Way'n paluu on pakottavan tarpeen sekä yllättävien sattumien summa. Bändi aloitti vuonna 1994 ja lopetti vuonna 1999 - emmekä koskaan heittäneet No Way'n viimeistä keikkaa. 20 vuoden odotteluaika on nyt ohi, ja trion on syytä nousta lavalle vielä muutamaan otteeseen ihan vain korjataksemme tämä itseaiheutettu vääryys No Way'ta kohtaan", No Way'n rumpali Juhani Kenttämaa jatkaa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

 

 

www.facebook.com/nofunatallofficial/


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.