EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.2.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Night Fever (DK), Kovaa Rasvaa, True Grit

Night Fever (DK), Kovaa Rasvaa, True Grit Liput

Tanskalainen K-Town hardcore-yhtye Night Fever julkaisee Svart Recordsin kautta uutuusalbumin Dead End, ja saapuu sen tiimoilta keikalle Bar Looseen lauantaina 17.2. Tapahtuman kotimaisina esiintyjinä lavalle nousevat vahvasti 1980-luvun primitiiviseen metalliin ja napakkaan hardcoreen nojaava Kovaa Rasvaa sekä vanhojen tekijöiden uusi groovaava BCHC-yhtye True Grit.

Kiitettävällä tahdilla keikkaillut ja maailmaa kiertänyt Night Fever yhdistelee musiikissaan vanhan hardcorea sekä heavy metallia. Yhtyeen soundissa on kuultavissa vaikutteita bändeiltä kuten Poison Idea, Death Side, Slapshot ja Side By Side ja Youth Of The Day. Kun keitokseen heitetään sekaan vielä tujaus Motörheadia, rock’n’rollia ja New Wave Of British Heavy Metalia, niin aletaan olla aika lähellä totuutta. Laulaja Salomonin laulussa sekoittuvat Glen Danzig, Ray Cappo sekä Jack ”choke” Kelly, raivokkaat sanoitukset välittävät syvää turhautumista maailman nykyiseen tilaan. ”Tervetuloa todelliseen maailmaan: elämä on helvettiä!” Tätä iltaa ei kannata missata! Luvassa on varmasti yksi vuoden kovimmista hardcore-keikoista Suomessa!

Aikataulu:

20.30 ovet
21.00 True Grit
21.45 Kovaa Rasvaa
22.30 Night Fever (DK)

www.barloose.com


Ikäraja: K-18

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 19 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]