EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.1.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Nevala, Brother Alfred

Nevala, Brother Alfred Liput

Nevala on tuore neljän helsinkiläisen laulaja-lauluntekijän muodostama yhtye, joka julkaisee debyyttialbuminsa vuoden 2022 alussa. Oliver Bentley, Emil Inberg, Sakari Soukka ja Ossian Stadigh kirjoittavat ja esittävät lauluja rakkaudesta, valtateistä ja vapaudesta. Bändiä täydentävät Kalle Outila kitarassa ja Riku Sonkkanen rummuissa.

Nevalan musiikissa Amerikan autiomaiden tuulet kohtaavat kaikuja pohjoisesta melankoliasta. Albumia ennakoivat singlet ovat saaneet laajasti radiosoittoa ja soittolistauksia sekä mainintoja kansainvälisessä mediassa. Nevala levyttää ruotsalaiselle Ninetone Recordsille.

Brother Alfred on uutta ja tuoretta englanninkielistä anti/alt vibaista indepoppia duunaava kaksikko Helsingistä. Livekeikkoja on tituleerattu ''ärsyttävän hyviksi'', erittäin tärkeiksi'' tai muuten vain sanoin ''seosssiiinä!''

Brother Alfredin musiikki on yhdistelmä casiolooppeja, huojuvia syntetisaattoreita ja erittäin tarttuvia, peräti kansainvälisesti noteerattavia kertosäkeitä Mathias Hermanssonin (Sima) ja Julius Sihvosen (Nefer Nefer) heleillä äänillä laulettuna. Bändi vie keikoillaan yleisönsä tunteista toisiin: Ilosta suruun ja naurusta herkkään hiljaisuuteen.

Yhtye julkaisi ensimmäisen System Overload-nimeä kantavan levynsä 2020-syksyllä Playground Music-lafkan kautta. Biisit ovat saaneet soittoja Radio Helsingin ja YleX:än taajuuksilla ja lehtijuttuja ovat kirjoittaneet muun muassa Soundi ja Rumba.

Nyt tekeillä on toinen keväänä 2022 julkaistava albumi Love CD, jolta päivänvalon ovat nähneet aimo kasan kansainvälisiä spotify- listauksia vyölleen poimineet Safari Hat ja Rainy Days- kappaleet.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 7.1.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot