EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.5.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

My Favourite Nemesis EP-julkkarikeikka, I Revolt, Everwave

My Favourite Nemesis EP-julkkarikeikka, I Revolt, Everwave Liput

Kotimainen kovassa nousussa oleva ja kansainvälistä huomiota kerännyt My Favourite Nemesis juhlistaa 26.4. julkaistavaa We Annihilate I -EP:tään Helsingin Bar Loosessa 8.5. Alkuvuoden aikana julkaistut singlet ovat saaneet loistavan vastaanoton ja EP:n nimikkokappale We Annihilate mainittiin Revolver magazinen 6 best songs right now -artikkelissa. Yhtye jatkaa EP:n julkaisukiertuettaan Isossa-Britanniassa toukokuun lopussa. Illassa mukana pk-seudun metallijyrä I Revolt sekä tamperelainen Everwave!

My Favourite Nemesis

Suomalainen modernia metallia soittava My Favourite Nemesis on toiminut aktiivisesti vuodesta 2017. Yli 2 miljoonan streamin ja maailmanlaajuisen huomion myötä yhtye on kiinnitetty yhdysvaltalaiselle Seek & Strike -levy-yhtiölle sekä brittiläiselle NMC Live booking agencylle, jonka listoilta löytyy yhtyeitä, kuten Paradise Lost, Leprous ja Katatonia. Bändin vaikuttavat esiintymiset ovat vakuuttaneet yleisön menestyksekkäästi läpi Euroopan. My Favourite Nemesis julkaisee uutta musiikkia pitkin kevättä 2024 ja kiertää toukokuussa “We Annihilate I” -EP:n julkaisun myötä Suomessa ja Isossa-Britanniassa.

I Revolt

Yksi Suomen lupaavimmista nousukkaista metallin parissa on riffimetallia ja raskaita lauluja yhdistävä I Revolt, jonka keikkojen on kuvailtu olevan kuin musiikillinen turpaanveto. Yhtye on esiintynyt muun muassa Tuska-festivaalilla sekä osana Knotfestin järjestämää Pulse Of The Maggots -virtuaalifestivaalia ainoana suomalaisena yhtyeenä.


Everwave

Tamperelainen Everwave kuljettaa musiikillaan rytmiikan vinoille poluille ja tunnelmallisten melodioiden äärelle. Pohjoismaiset metallivaikutteet sekä eri aikakausien virtaukset fuusioituvat elektromaisemoitujen proge-elementtien sekä vatsanpohjaa kutittelevien alataajuuksien saattelemana “Ikiveivin” omaksi visioksi.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 12 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 8.5.2024 20:30.