EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.4.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Monofest vol.2: Colorblue, Kuusikoski, Alek Hills

Monofest vol.2: Colorblue, Kuusikoski, Alek Hills Liput

Monofest vol.2: Colorblue, Kuusikoski, Alek Hills Kulmasalissa 13.4.!

Monofest suosii vanhoja ja ajattomia arvoja - musiikkia livenä isoilla kirjaimilla. Tapahtuma tuo yhteen mielenkiintoisia uusia indie-artisteja -ja yhtyeitä, jotka vaikuttavat samassa isojen melodioiden ja tunnelmien galaksissa. Monofest vol. II:ssa kuullaan c-kasettitermillä "sekalaista" musiikkia kun estraadille astuu kolme melko erilaista aktia. Herkästä pianopopista big band rhytm and bluesiin ja sieltä tiputus melankoliseen vaihtoehtorokkiin.

Colorblue
Helsinkiläinen viisikko kantaa ylpeästi englanninkielisen suomi-indie rockin viittaa. Bändi tunnetaan dramaattisen isoista sovituksista ja kappaleissa humisee maailmanlopun melankolinen havina. Kolmatta levyään viimeistelevän yhtyeen musiikki on haaveilevaa kitaroiden sinfoniaa ja heidän soundissaan sulautuu yhteen niin brittiläisiä kuin amerikkalaisiakin rock-perinteitä. Uutta materiaalia on hiottu kaikessa rauhassa ja soundi on päivitetty uuteen iskuun. Seuraava single "Ride" ilmestyy 12.4. juuri ennen Monofestin keikkaa.

http://instagram.com/colorblue...
https://open.spotify.com/artis...

Kuusikoski

Pohjanmaalta lähtöisin oleva Kuusikoski on uusi raikas bändi, jonka juuret ovat syvällä vanhassa roots-mullassa ja jonka soundi vie mielen vanhoihin aikoihin, jolloin bändit soittivat oikeasti, musiikki oli parhaimmillaan livenä ja musiikin aitous vaikutti paljon musiikinkuunteluun ja kulttuuriin. Koska tottakai kaikki kaipaavat kunnon rock’n’rollia! Bluesin ja soulin villi yhteisgroove saa jopa suomalaisen miehen liikuttelemaan jalkojaan rytmin tahtiin. Hyvät muusikot, hyvät biisit, hyvä tyyli ja aimo annos sielua ja rakkautta, musiikkiin ja biisinkirjoituksen jaloon taitoon panostaen; Kuusikoskessa kaikki tämä on yhdessä ja samassa paketissa. Tuntuu siltä, että oikean musiikin aika on taas, vanhoista ajoista ja perinteistä tehdään jotain uutta ja raikasta. Kaikki bändin toiminta on hyvin live -lähtöistä, jopa studiossa toimitaan livepohjalta. http://instagram.com/_kuusikos... https://open.spotify.com/artis...

Alek Hills

Alek Hills on ex-californialainen pianisti ja laulaja, joka ammentaa musiikkinsa maailmaa 80- ja 90-luvun soundeista. Herkkää pianopoppia minkä keskiössä ovat artistin henkilökohtaiset kasvutarinat. http://instagram.com/alekhills... https://open.spotify.com/artis...

Aikataulu:

19:30 Ovet
20:00 Alek Hills
21:00 Kuusikoski
22:00 Colorblue

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Lisätiedot: www.korjaamo.fi