EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.12.2023  /  Bar Ö  /  Turku

Flame Jazz: Miksu, Mikko & Severi Trio

Flame Jazz: Miksu, Mikko & Severi Trio Liput

Flame Jazz: Miksu, Mikko & Severi Trio

Mikko Antila – vibrafoni
Mikael Saastamoinen – basso
Severi Sorjonen – rummut

Miksu, Mikko & Severi Trio on uusi helsinkiläisyhtye, joka sai alkunsa muusikoiden yhteisistä jamisessioista. Nuorten virtuoosien yhteissoitto toimii vaivattoman joustavasti, ja trion jokainen jäsen on rohkea kokeilemaan uutta musiikin luonnollista kulkua seuraten. Yhtyeelle on tärkeää antaa jokaisen jäsenen ilmaista itseään itselle sopivimmalla tavalla. Soitossa korostuvat eloisuus, vapaus ja luottamus, mikä synnyttää mieleenpainuvia hetkiä. Flame Jazzin syyskauden päättävässä konsertissa kuullaan kiehtova musiikillinen kokonaisuus, joka pitää otteessaan.

Ennen konserttia Bar Ö:ssä järjestetään klo 15 maaliskuisen Turku Jazz Festivalin ohjelmanjulkaisutilaisuus (vapaa pääsy), jossa julkistetaan myös festivaalin vuoden artisti 2024!

Lisätietoja: www.jazzcityturku.fi

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19.00

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.