EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.3.2023  /  Vanha ylioppilastalo  /  Helsinki

Mikko Leppilampi Band - Show & Dinner

Mikko Leppilampi Band - Show & Dinner Liput

Mikko Leppilampi Band - Show & Dinner -esitys Vanhalla Ylioppilastalolla pe 3.3.2023!


Valovoimaisena esiintyjänä tunnettu Mikko Leppilampi tuo Show & Dinner -konseptinsa Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle perjantaina 3. maaliskuuta. Suomen monipuolisimpiin esiintyjiin lukeutuva Mikko Leppilampi on valmistellut Mikko Leppilampi Band -kokoonpanolla oman korkealuokkaisen musiikkishow’n, jonka räätälöitävissä oleva sisältö koostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin hittibiiseistä.

Olen sydämestäni viihdyttäjä ja rakastan liveyleisön edessä esiintymistä. Siinä olen kotonani ja sitä haluan tehdä. Bändini koostuu tämän maan parhaista muusikoista, johdan solistin tontilta kokemuksellani ja osaamisellani tilaisuuden alusta loppuun. Pääasia on se, että ihmiset saavat laadukkaan ja kunnianhimolla toteutetun Show & Dinner -kokemuksen, Mikko Leppilampi intoilee.

Mikko Leppilampi on myös maamme tunnetuimpia näyttelijöitä. Mikon ura lähti nousukiitoon, kun hän voitti vuonna 2004 parhaan miespääosan Jussi-palkinnon ensimmäisestä elokuvaroolistaan Helmiä ja sikoja -elokuvassa. Sen jälkeen mies on nähty monien elokuvien ja tv-sarjojen merkittävissä rooleissa. Ensi vuonna Mikko Leppilampi nähdään mm. Comeback-nimisen elokuvan sekä kuusiosaisen Lahti 2001 -tv-sarjan pääosissa. Näyttelijän töiden lisäksi Leppilampi on tullut tutuksi sekä laulajana että juontajana. Tilannetajuinen mies on juontanut mm. Tanssii tähtien kanssa, Suomi Love ja Tähdet, tähdet -tv-ohjelmia. Vuonna 2007 Mikko juonsi Eurovision-laulukilpailut menestyksekkäästi yhdessä Jaana Pelkosen kanssa suorassa lähetyksessä yli 100 miljoonan katsojan edessä. Ensimmäisen musiikkialbuminsa Leppilampi julkaisi vuonna 2006.

Menu:

Paahdettua maa-artisokkaa, tyrnimarjaa, siitakesientä ja persiljakreemiä L,G

***

Haudutettua kuhaa, puikulaperunapyreetä ja hernekastiketta L,G

tai

Hampunseimenpihviä, palsternakkaa ja tummaa lipstikkakastiketta V,G

***

Suklaavanukasta, vadelmaa ja kauracrumble L,G


Ilmoita pääruokavalinta osoitteeseen vanhayo@royalravintolat.com.


Mukana Warner Music Live & Superstar

Mikko Leppilampi
Facebook
Instagram
Twitter
warnermusiclive.fi/mikkoleppilampi

www.vanhaylioppilastalo.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00


Myynti loppuu 3.3.2023 19:00.