EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.12.2023  /  Lepakkomies  /  Helsinki

+ MIDNIGHT MASS +

+ MIDNIGHT MASS + Liput

”In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti...AMEN!

+ MIDNIGHT MASS + on röyhkeästi queer, uskontosatiirinen sekä perverssisti liturgiaa feikkaava fetissiklubi. Tervetuloa viihtymään, paljastamaan syntisi, pukeutumaan ja nauttimaan Helsingin sexyimpään klubiin!

Luvassa ehtoollinen, kirkollisia drinkkejä, syntien tunnustusta sekä likaisia palkintoja, sponsored by Huippukiva.fi! Live-esiintymisiä ja dj-musiikkia kello aina neljään asti.

TAPAHTUMASSA ON PUKEUTUMISKOODI!

▪️lateksi, nahka, kumi, pvc...

▪️fetissiasusteet

▪️tai täysi musta

Toivomme tapahtuman luonteen vuoksi vaivannäköä pukeutumiseen, jotta tapahtuman visuaalinen ilme olisi näyttävä ja yhtenevä. Jos kuitenkin haluat osallistua arkivaatteissa, olet lämpimästi tervetullut Messuun!

"Lepakkomiehessä on käytössä turvallisemman tilan käytännöt. Väärinkäytöksiin puututaan. Olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä tapahtuman järjestäjiin tai lepakkomiehen henkilökuntaan."

Aikaisempaan tapaan tapahtuman syntisestä liturgiasta ja esiintymisistä vastaa messun pyhitetty kanttori, Isä Peter Juhan. Nielun ja pyhän hengen täyttävästä palveluksesta ja ylläpidosta huolehtii seurakunnan kardinaali, Isä Samuel.

Lisätietoa/kysymykset:
[email protected]

Instagram: @midnighthki
https://www.hottouchco.com

www.facebook.com/lepakkomies.baari


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.