EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.4.2024  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Lunta Ilosaaressa 2024

Lunta Ilosaaressa 2024 Liput

Kevätauringon helliessä on hyvä hetki lipaista tulevasta festarikesästä ensimmäinen maistiainen. Eikä vain lipaista pienesti, vaan haukataan isosti. On seutukunnan isoin areena, isoin meininki ja kotimaisen popin isoimmat artistit. Tunnelma on isoa ja kaikki on isoa, koska Lunta Ilosaaressa.

Alaikäisen lipulla ei ole pääsyä anniskelualueelle.

Kuumaa
Vesterinen yhtyeineen
BESS
Maustetytöt
Hugo X Överi
+ lisää vielä tulossa!

www.luntailosaaressa.fi


Ikäraja: Ikärajaton

VIP-liput

VIP-lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla. Ilta alkaa astetta paremmin kulkemalla oman sisäänkäynnin kautta, ja jättämällä mukana kulkevat tavarat vip-lipun hintaan kuuluvaan narikkaan.

VIP-pöytä

Voit täydentää VIP-elämystäsi varaamalla VIP-pöydän ja juomat ennakkoon. VIP-pöydät ovat myynnissä ainoastaan verkkokaupassa. VIP-liput ja -pöydät ovat K-18.

Lippu sisältää pöydän ja mainitut juomat. Ilmoitathan yhteystietojen lisäksi arvioidun seurueen koon, jota kysytään ennen tilauksen vahvistamista. Jokaisen vieraan ostettava VIP-lippu erikseen.