EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 27.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Love Is Punk -klubi: Juustopäät, Kiusa, NO EI!

Love Is Punk -klubi: Juustopäät, Kiusa, NO EI! Liput

Rakkauden ja kapinan yhdistävä Love Is Punk -klubi valtaa keväällä Helsingin On The Rocksin. Klubi esittelee uusia mielenkiintoisia tulokkaita ja paikkansa vakiinnuttaneita esiintyjiä.


Illan avaa vuonna 2021 perustettu NO EI!, joka on helsinkiläinen hardcore-/punk-yhtye. Sen jäsenten entisiä ja nykyisiä bändejä ovat muun muassa No Shame, Klimax, Huuto!, Time Flies, Blueintheface, Kouristus ja Säädöt. Rolling Recordsille levyttävä orkesteri valmistelee paraikaa ensimmäistä albumiaan.

Toisena esiintyjänä on helsinkiläinen punkrock-lupaus Kiusa, jonka musiikissa yhdistyy suoraviivainen punk ja koukuttava pop. Trio luottaa tarttuviin kertosäkeisiin sekä laulettaviin melodioihin. Yhtye on aktiivisen keikkailun myötä kasannut mukaansa tempaavan energisen liveshown.

Kolmantena esiintyy vuonna 1993 perustettu punk-yhtye Juustopäät, joka nousi 1990-luvulla suureen suosioon, teki satoja keikkoja, julkaisi neljä albumia ja myi kultaa. Love Is Punk Recordsille levyttävä yhtye julkaisi vuonna 2022 kuudennen albuminsa Mitä järkee!. Juustopäiltä on odotettavissa uutta musiikkia vuoden 2024 aikana.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 27.3.2024 19:00.