EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.10.2023  /  Yo-talo  /  Tampere

Lost in Music Festival 2023
TORSTAI - YO-TALO: Nyrkkitappelu, Rebekka Holi, Ville Veikka

Lost in Music Festival 2023 Liput

TO 5.10.2023 LOST IN MUSIC: NYRKKITAPPELU, REBEKKA HOLI, VILLE VEIKKA // YO-TALO

Yo-talolla on torstaina 5.10. luvassa monipuolinen keikkailta, kun Suomen suosituimpiin punkrock-yhtyeisiin lukeutuva Nyrkkitappelu, suorasukaisista sanoituksistaan tunnettu Rebekka Holi ja indiensävyistä poppia esittävä Ville Veikka nousevat lavalle.

Nyrkkitappelu on koko vuoden kiertänyt menestyksekkäästi kotimaan festareita ja klubeja viimeisimmän Ongelmanuorten sävellahja -albuminsa tiimoilta. Yo-talon keikalla on luvassa toki myös kaikki muutkin Nyrkkis-klassikot. Jo vuosia Suomen suosituimpiin punkrock-yhtyeisiin lukeutuva Nyrkkitappelu julkaisi 2020 neljännen albuminsa Isosta nyrkistä naamaan josta muodostui bändin selkeä läpimurtolevy. Pitkäsoitto sai loistavat arvostelut ja sitä seuranneet keikat ympäri Suomen vahvistivat bändin asemaa yhtenä kotimaan kovimmista livebändeistä.

Rebekka Holi on Helsingistä kotoisin oleva artisti ja lauluntekijä, jonka musiikki on oivaltava sekoitus rokkia ja indiepoppia. Musiikkia läpi elämänsä säveltänyt artisti on suorasukainen sanoittaja, joka kertoo kappaleissaan oman elämänsä kokemuksista ja koukeroista. Ainutlaatuisen lahjakas biisinkirjoittaja valmistelee juuri tulevaa albumiaan, joten uutta musiikkia on lupa odottaa läpi vuoden 2023.

Ville Veikka on laulaja-lauluntekijä, joka on noussut vuoden sisällä yhdeksi puhutuimmista uusista artistinimistä. Indie-vaikutteista pop-musiikkia tekevä artisti on noussut Spotifyn Suomen top 50 -listalle jo kahdella kappaleellaan: 100 asiaa -singlellä sekä Elliksen kanssa tehdyllä yhteiskappaleella Poltetaan tää maa. YleX nosti Ville Veikan yhdeksi YleX Läpimurto 2023 -listansa artisteista, joiden kanava ennustaa tekevän läpilyönnin kuluvana vuonna.

lostinmusic.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Ovet klo 20:00
Show’t klo 20:15 alkaen

Myynti loppuu 5.10.2023 23:00.