EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.11.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Lancey Foux (UK)

Lancey Foux (UK) Liput

Britti-räppäri LANCEY FOUX ensi kertaa Suomeen!

Massive & Yuteworld esittää: Lancey Foux (UK) - La 18.11. Ääniwalli

Jokainen taiteilija tavoittaa yleisönsä. Lancey Foux vetää puoleensa kultin. Hän synnyttää hämmästyttävän fanatismin tason kuulijoissa, jotka tutkivat hänen sanojensa merkitystä ja iloisesti omaksuvat hänen trendejä luovat tyylinsä. Omistautunut fanijoukko - johon kuuluvat myös Kanye West ja Playboi Carti - jatkaa uskollisuutensa vannomista hänelle, vahvistaen samalla hänen myyttistä hahmoa rap-kentällä.

Vuonna 2018 Lancey julkaisi rykelmän omakustanteita, mukaan lukien Pink, First Day At Nursery ja Pink II -projektit. Vuonna 2019 hän nousi myös kansainväliseen keskusteluun FRIEND OR FOUX -projektillaan, johon kuuluivat kappaleet "INDIA," "DREAM" ja "GHETTOYOUT." Vauhti kiihtyi FIRST DEGREE -projektilla, joka sisälsi hittikappaleita kuten "WHAT U WANT" (feat. Skepta) ja "Don't TALK." Häntä ylistettiin kriitikoiden toimesta, ja Study Breaks kuvaili häntä "odottamattomaksi rocktähdeksi", kun taas PAPER julisti, että "Lancey Fouxilla ei ole rajoja." Kanye kutsui hänet mukaan Donda-levyn julkaisukiertueelle, ja Carti ja monet muut ilmaisivat tukensa verkossa.

Vuonna 2021 hän vietti toukokuusta syyskuuhun Yhdysvalloissa, vieraillen Los Angelesissa, New Yorkissa, Atlantassa ja Las Vegasissa, äänittäen ahkerasti ja kokoamalla niistä kappeleet, mitkä tulisivat olemaan LIVE.EVIL -mixtapella. Vuonna 2022 ilmestynyt "LIFE IN HELL" -albumi viimeistään sinetöi Lanceyn statuksen yhtenä kirkkaimmista rap-kentän nousevista tähdistä ja nyt vuonna 2023 julkaistava "BACK2DATRAP" -albumi huhujen mukaan sisältää ison kaartin muita tunnettuja tähtiä fiitteinä. Tätä albumia varmasti päästään kuulemaan 18.11. Ääniwallissa!


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 18.11.2023 19:00.