EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 28.1.2023  /  45 Special  /  Oulu

Laineen Kasperi & Liian Iso Trio + Hegemonia

Laineen Kasperi & Liian Iso Trio + Hegemonia Liput

Laineen Kasperi tunnetaan omintakeisena räppärinä/runoilijana, tuottajana ja äänimaailmojen alkemistina. Hänet tunnetaan mm. Kaucas-ryhmän, Ähky Recordsin, WindowFactoryn sekä Palava Kaupunki -yhtyeen perustajana. Hän on tehnyt uransa aikana yhteistyötä lukuisten eturivin artistien kanssa sekä työskennellyt hiphopin traditioille ominaisesti myös nuoremman sukupolven parissa. Laineen Kasperin merkittävimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. artistin kotikaupungin mukaan nimetty Lappeenranta ft. Raipati, tuottaja R2:n Täydellinen Tiistai, Suomi-Kräppiä ft. Ismo Alanko, Huominen yhteistyössä Marzi Nymanin, Mik:n, Palefacen ja Junon kanssa, Hullun Marssi sekä 7 Miljardia Soluttautujaa. Laine on palkittu Suomi-palkinnolla, Vuoden Bändi-tunnustuksella Funky Awardseissa sekä ollut ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi albumillaan Vihapuheita ja Rakkauslauluja.

Laine julkaisi 9.12. tuoreimman Rare 7.0 -albuminsa.

---

Samaa heimoo, Jäätä & Maailma painaa -bängereiden tahdittamina suomirap-kentälle pamahtanut rapduo HEGEMONIA lumoaa yleisöt monipuolisella tyylikattauksella ja mukaansatempaavalla lavakarismalla.

HEGEMONIAN, eli oululaisräppäreiden RPN:n ja Jösen repertuaarista löytyy niin yhteiskunnallista kommentaaria kuin nokkelia kulttuuriviittauksia - huikeita punchlineja unohtamatta. Liki 20 vuoden kokemuksen siivittäminä herrat liikkuvat tyylilajien välillä saumattomasti, ja rap-genrejen kokeilevan synteesin kruunaavat lauletut kertsit ja ajattoman ajanmukaiset taustat.

HEGEMONIA työstää oululaisen Heimo Recordsin tallissa ensimmäistä kokopitkää julkaisua, jolta tipahtaa ensi vuoden alussa vielä kaksi sinkkua lisää. Esikoisalbumin levyjulkkareita juhlitaan 2023 kevään korvalla, mutta maistiaisia albumista kuulee jo keikoilla toverusten soolobiisien ja yllätysvieraiden lomassa.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
20.00 HEGEMONIA / 21.00 Laineen Kasperi

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.