EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.8.2022  /  Kyrö Distillery Companyn piha-alue  /  Isokyrö

Kyröfest 2022

Kyröfest 2022 Liput

Kyröfest 2022


Kyröfestejä juhlitahan jällehen Kyrön tislaamon pihamaalla lauantaina 20.8.2022. Kyröfest tarjoaa kattauksen ajankohtaasta kotimaista musiikkia lairasta laitahan, upeita taireteoksia, tislaamokierroksia, tastingejä ja työpajoja, maistuvaa ruokaa ja, tietenki, aiva erityysen herkullisia rukiisia cocktaileja raukkaurella maustettuna.

Festarit vai hiukka suuruureenhullut pihajuhulat? Ei me tieretä, mutta se me tieretähän, että tunnelmaa on ja elämyksiä riittää. Tänä vuonna päästähän myös tutustumahan meirän hianoon tynnyrivarastohon valo- ja äänitaitehen merkeissä.

Meirän tislaamon piha-alue vanahoone meijereinensä ja jokinensa tarjoaa takuulla ainutlaatuuset puittehet aiva ainutlaatuuselle tapahtumalle. Tervetuloa tunnelmoimahan elokuun hämärtyvään iltahan meirän kyröläästen kanssa.

www.facebook.com/kyronvierailukeskus
www.facebook.com/kyrodistillery
www.instagram.com/kyronvierailukeskus 
www.instagram.com/kyrodistillery

kyrodistillery.com


Ikäraja: K-18


Kyrö Distillery Companyn piha-alue
Oltermannintie 6, 61500, Isokyrö