EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.3.2023  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Club Bête Noire: Kontravoid // Kris Baha

Club Bête Noire: Kontravoid // Kris Baha Liput

Mystinen maskiseppä Kontravoid saapuu ensimmäistä kertaa Helsinkiin maaliskuussa 2023!

Vuonna 2012 julkaistusta debyyttialbumista lähtien Kanadassa syntynyt, Los Angelesissa vaikuttava Cameron Findlay on täydentänyt tummaa pop-ilmaisuaan EBM:n, electron sekä mustahuulimusiikin elementtejä hyödyntäen. Kontravoidin musiikissa yhdistyy saumattomasti sumuisten klubien pimeimpiin nurkkiin hyökyvät bassolinjat, tanssiin pakottavat mekaaniset rytmit sekä erikoislaatuinen herkkyys ja melankolia. Tämä todellinen varjojen hahmo on kiertänyt yhdessä Boy Harsherin, ADULT:n, Drab Majestyn ja Hiden kanssa, sekä tehtaillut remixejä mm. Schwefelgelbin ja The Serfsin kaltaisille nimille.

Illan toisena esiintyjänä nähdään Australian keskipäivän auringon polttavasta kuumuudesta Itä-Berliinin betoninharmaan taivaan kylmyyteen polkunsa kulkenut Kris Baha. Aktiivisesti tuottajana ja DJ:nä toimivan Bahan musiikissa voi kuulla sävyjä Industrialin, EBM:n, Post-Punkin, 90-luvun alun IDM:n ja Krautrockin maailmoista.

Levymusiikista vastaavat Club Bête Noire DJ:t Regina Linnanheimon Silmät & Waldemar Void

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 1.3.2023 19:00.