EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 7.3.2024  /  Kulttuuritalo Telakka  /  Tampere

Down Home Telakka: Knock-Out Greg & The Scandinavian Blue Flames (SWE/FIN)

Down Home Telakka: Knock-Out Greg & The Scandinavian Blue Flames (SWE/FIN) Liput

Down Home Telakka 7.3.24!

Yli 30 vuoden jälkeen Knock-Out Greg voi jo hyvällä syyllä väittää olevansa huipputekijä pohjoismaisella bluesskenellä. Sielukas laulu, veitsenterävä kitarointi ja tukeva huuliharppusoundi lyövät ällikällä bluesfanit kaikkialla.

Knock-Out Greg & The Scandinavian Blue Flames on hänen nykyinen kokoonpanonsa, jossa soittavat huippumuusikot kuten Gregin pikkuveli Marcus Andersson rummuissa. Basisti Lars Näsman tunnetaan yhteistyöstä Sam Rocket & The Blues Prisonersin ja Trickbagin kanssa. Hän säestää myös useita kansainvälisiä bluesartisteja Euroopan kiertueilla. Pianisti Fredrik von Werder, on soittanut vuosia muun muassa Trickbagin, The Beat from Palookavillen ja legendaarisen ruotsalaisen bluesartisti Sven Zetterbergin kanssa. Kitaran takana velhoilee suomalainen Tomi Leino, jota fanit pitävät yhtenä Euroopan parhaista blues-kitaristeista.

Knock-Out Greg & the Scandinavian Blue Flamesin keikalta on lupa odottaa kova, iskevää bluesia maustettuna ripauksella eteläistä soulia. Vanhaa koulukuntaa? Ehkä sitäkin, mutta tuoretta energiaa ja alkuperäisbiisejä riittää tyrmäykseen asti!

Greger ”Knock-Out Greg” Andersson- laulu, kitara ja huuliharppu
Tomi Leino - kitarat
Fredrik von Werder - piano
Lars Näsman – basso
Marcus Andersson – rummu


Facebook

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Esteettömyydestä voi olla etukäteen yhteydessä ravintolan yleiseen numeroon 03 2250700.