EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.4.2022  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Juliet Jonesin Sydän

Juliet Jonesin Sydän Liput

Suomirocklegenda Juliet Jonesin Sydän suunnittelee jatkoa viimevuotiselle Kansas-comebackalbumilleen. Yli 40 vuotta sitten perustettu ja vuonna 1985 ensilevynsä julkaissut Juliet Jonesin Sydän laajenee nyt ensimmäistä kertaa kuusimiehiseksi, kun mm. Ali Alikosken, Freukkareiden ja Jussi Raittisen kanssa keikkaillut multi-instrumentalisti Tapsa Kojo liittyi yhtyeeseen.

Juliet Jonesin Sydämessä soittavat myös laulaja-kitaristit Kari Hyvärinen ja Sami Pirkola, rumpali Jussi Parkkonen, basisti Kari Heiskari ja kosketinsoittaja Pekka Gröhn. Yhtyeen suurimpia hittejä ovat mm. Helppo elämä, Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin, Albania ja Rakkauslaulu. Juliet Jonesin Sydän on julkaissut 11 studioalbumia ja useita kokoelmalevyjä. Uutta Jones-materiaalia julkaistaan vuoden 2022 aikana.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Suisto avoinna klo 16-02.

Ravintola avoinna klo 16:00-02:00
Showtime 21:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 23.4.2022 16:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot