EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.3.2024  /  Ravintola Laterna  /  Tampere

Janne Masalin & Kuosit

Janne Masalin & Kuosit Liput

Janne Masalin & Kuosit Laternaan!

Aiemmin slaavipunkkia, jazzia ja autotallirokkia sotkeneen Tundramatiksin ja 13-henkisen marssivan torvibändin Bad Ass Brass Bandin solisti Janne Masalin julkaisi soolodebyyttinsä “Yhdessä olemme alasti” helmikuussa 2020 (Roihis Musica). Singleistä “On yö” päätyi YleXin radiosoittolistalle, “Gospel sumun keskellä” voitti Radio Suomen Levylautakunnan ja “Tuuliajolla” soi tiuhaan mm YleXillä, Radio Helsingissä ja Bassoradiossa. Kulkutaudista huolimatta Masalin soitti parikymmentä keikkaa soolona ja bändillä sekä teki kuorokonsertin Paavalinkirkossa 30-henkisen Lempikuoron solistina.

“Kuoseja” (2/2023 Roihis Musica) on Masalinin tuottama vapaa ja vallaton kakkoslevy. Levyn biisit rakentuvat notkeista biiteistä, rokkaavasta livesoitosta ja hokemista. Aiemman levyn herkkä runopoika lensi biojätteeseen ja tilalle astui hulvattomampi Masalin. Hilpeyden ja empatian välillä keinuvat tekstit ja tematiikka pysyvät pitkälti samoina, mutta nyt assosiaatioketjut yhdistyvät aiempaa vapaammin. Kakkoslevyllä kuuluu selkeämmin myös Masalinin tausta esitys- ja elokuvaäänisuunnittelijana.

Harvemmin keikkailevassa bändikokoonpanossa on Masalinin laulun, kitaran ja hanurin lisäksi kitaristi Lauri Kallio (Pambikallio, Jimi Tenor), basisti Jarno T. Karjalainen (Ismo Alanko Säätiö, Kaihon karavaani) sekä rumpali Aleksi Kinnunen (Serot). Bändikeikoilla teknot ja synat on sovitettu tykisti räimivälle rokkibändille, jossa kaikki laulaa. Totaalista liveä!

Tampereen vanhimpiin ravintoloihin kuuluvan Laternan tarina jatkuu! Laterna on Tampereen keskustassa vanhassa jugend-talossa sijaitseva iltaravintola, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa, ruokaa ja juomaa keskiviikosta lauantaihin.

www.jannemasalin.com

www.laterna.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00

Laterna avoinna ke-to klo 16-23, pe klo 16-02, la klo 15-02. Keittiö ja baari palvelee koko illan ajan.

Liput tarkistetaan tuntia ennen keikan alkua.

Laterna ei ota vastaan pöytävarauksia. Ravintolassa on sekä istuma- että seisomapaikkoja.

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Lippuja myynnissä ovella, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Ravintola sijaitsee toisessa kerroksessa. Hissin käyttö mahdollista etukäteen sovittaessa. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa
asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintola Laterna: [email protected] / 040 040 5180

Myynti loppuu 8.3.2024 20:00.