EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.9.2020  /  Live stream  / 

Flame Jazz Stream: JAF Trio + Kari Ikonen – Impressions, Improvisations & Compositions

Flame Jazz Stream: JAF Trio + Kari Ikonen – Impressions, Improvisations & Compositions Liput

Osta kannatuslippu Live Streamiin!

Flame Jazz Stream: JAF Trio + Kari Ikonen - Impressions, Improvisations & Compositions

Flame Jazzin syyskauden avaa Suomen Jazzliiton tuottama kahden esiintyjän yllätyksellinen yhteiskiertue tuoreiden levyjulkaisujen merkeissä. Konsertti-ilta striimataan suorana Facebook Livessä.

Kari Ikonen - Impressions, Improvisations & Compositions

Kari Ikonen - piano

Pianisti-säveltäjä Kari Ikosen soolopianorepertuaari Impressions, Improvisations & Compositions julkaistiin keväällä levyn muodossa saksalaisella Ozella Musicilla. Nimensä mukaisesti Kandinsky-vaikutteisen albumin musiikki koostuu Ikosen sävellyksistä ja improvisaatioista, joissa soi laajasti pianon koko sointikirjo, preparointeineen ja erikoistekniikoineen. Ikonen on pitkän linjan mestari paitsi pianon ja mm. Moogin käsittelyssä, myös koko suomalaisen jazzin ja improvisoidun musiikin alalla.

JAF Trio (FI/DK)

Adele Sauros - tenori- ja sopraanosaksofoni
Joonas Tuuri - kontrabasso
Frederik Emil Bülow - rummut

Saksofonisti Adele Saurosin, kontrabasisti Joonas Tuurin ja tanskalaisrumpali Frederik Emil Bülowin muodostama trio tunnetaan mainiona live-yhtyeenä. Kolmikon melodisessa musiikissa ja esiintymisessä on vapautta, joka antaa yhtyeen jokaisen jäsenen luovuudelle tilaa nostaen esille kunkin soittajan vahvuudet. Yhtye leikittelee mielellään erilaisilla tahtilajeilla ja tunnelmilla. JAF Trio palkittiin vuonna 2017 We Jazz Rising Star -maininnalla, ja kuluvan vuoden heinäkuussa ilmestyi yhtyeen debyyttialbumi We Jazz Recordsin julkaisemana.

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Live stream Facebookissa klo 19:00 alkaen. Streamistä jää tallenne katsottavaksi pe 18.9. asti.
Konsertin kokonaiskesto on n. 90 min sisältäen väliajan.

HUOM! Lipulla ei pääsyä paikan päälle!

Live stream