EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.9.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Jaakko Laitinen & Väärä Raha Liput

Jaakko Laitinen & Väärä raha on yhdistellyt musiikissaan ennakkoluulottomasti monenlaisia musiikillisia vaikutteita Kreikasta Guusiaan, säilyttäen johtotähtenään ja pääinspiraation lähteenään Balkanin tuliset rytmit ja kiharaiset melodiat sekä lappilaisen rempseyden. Ilo ja suru vuorottelevat kuin elämässä itsessään yhtyen slaavilaiseen tyyliin monesti kiihtyväksi sävelspiraalissa, missä vastakkaiset tunteet kimppuuntuvat erottamattomaksi kudelmaksi.

Yhtye on levittänyt ilosanomaansa 60 keikan vuositahdilla halki kaunista ja karua kotimaatamme Eirasta Inariin ja se on monesti mainittu maamme hurmoksellisimmaksi live-bändiksi. Ulkomaan eläjiä se on ilahduttanut yli 20 maassa ympäri Euraasiaa Lontoosta Kazakstaniin valloittaen kaikkialla musiikin ystävien sydämet puolelleen kirpeänsuloisella energiallaan, lappilaisella karismallaan ja mutkattomalla taituruudellaan.

Suomalaisyleisö on siinä suhteessa etuoikeutettu, että se voi edellämainittujen ominaisuuksien lisäksi nauttia Laitisen sanoituksista, joiden muotokieli kumartaa niin vanhalle iskelmälle kuin kalevalalle, ammentaen aiheensa kuitenkin niin olevaisuuden olemuksen ja elämän synnyn kaltaisista syvistä kaivoista kuin peri-peräpohjalaisesta hurlumhei-elämästä sekä rakkauden vuosituhansia runoilijoita askarruttaneista ratkeamattomista kysymyksistä.

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 15.9.2023 21:00.