EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.1.2024  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Irrational Cause, What Awaits Us, Anyala, Aberrations

Irrational Cause, What Awaits Us, Anyala, Aberrations Liput

Perjantaina 19.1.2023 Tiivistämössä kajahtaa kunnolla, kun neljä kovassa nosteessa olevaa modernia metalliyhtyettä nousee lavalle.

Iltaa tähdittävät tuoreen debyyttialbuminsa When The Lies Have Taken Controlin kokonaisena esittävä Irrational Cause, uutta musiikkia julkaisevat What Awaits Us ja Anyala sekä ensimmäistä kertaa liveyleisölle esiintyvä Aberrations.

Irrational Cause:

Kesällä debyyttialbuminsa julkaissut helsinkiläispumppu Irrational Cause tuo iltaan mukaansa tempaavan yhdistelmän groovaavia rytmejä ja tarttuvia kertosäkeitä. Edellisen kerran bändi täytti Tiivistämön salin Tuska-viikonloppuna, kun KVLT-lavalla esiintynyt yhtye esitti tiiviin puolituntisen verran parhaita palojaan. Tällä kertaa luvassa on ainutkertainen erikoiskeikka, sillä bändi esittää When The Lies Have Taken Control -albuminsa kokonaisuudessaan.

Spotify | Youtube | Instagram | Facebook

What Awaits Us:

What Awaits Us on neljän musiikilleen omistautuneen ystävän luomus, joka yhdistelee musiikissaan armottomia riffejä ja mieleenpainuvia melodioita. Suomessa ja Baltiassa kiertänyt modernin metallin tiimi esiintyy itsevarmasti ja voimakkaalla asenteella vetäen yleisön mukaansa. Viimeisimmät julkaisut vuoden 2021 loppupuolella otettiin avosylin vastaan ja sittemmin yhtye on aktivoitunut myös keikkarintamalla esiintyen mm. Nummirockin lavalla ja uutta musiikkiakin on tiedossa.

Spotify | Youtube | Instagram | Facebook

Anyala:

Anyala on nelihenkinen metalcoreyhtye Lahdesta, jonka energinen ja melankolinen, tarinallinen musiikki ei jätä ketään kylmäksi. Äärimmäisen tiukassa livekunnossa oleva yhtye esiintyi keväällä mm. Emergenza-bändikilpailun finaalissa ja valmistelee uutta musiikkia vuoden 2024 aikana julkaistavaksi.

Spotify | Youtube | Instagram | Facebook

Aberrations:

Aberrations on viisihenkinen metalcoreyhtye joka ammentaa vaikutteita modernista metallisesta hardcoresta sekä varhaisen 2000-luvun metalcoresta. Yhtyeen musiikki sisältää räyhäkkäitä riffejä, breakdowneja ja kontrastia tuovia vaihtoehtoisia elementtejä. Ensisingle “Derangement” julkaistiin heinäkuussa 2023 ja tällä hetkellä yhtye työstää EP-julkaisua. Tiivistämön keikka on yhtyeen ensimmäinen live-esiintyminen. 

Spotify | Youtube | Instagram

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: Ovet klo 19:30

Tapahtuma on ikärajaton rajatulla anniskelualueella.

Aikataulu:

19:30 Ovet
20:00 Aberrations
20:50 Anyala
21:55 What Awaits Us
23:00 Irrational Cause

***

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € sisältyy ennakkolipun hintaan.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Lisätietoja esteettömyydestä Tiivistämön nettisivuilla.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi