EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 7.3.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Iro Haarlan balladeja jazzkvintetille

Iro Haarlan balladeja jazzkvintetille Liput

Palkittu jazzpianisti ja säveltäjä Iro Haarla esittää G Livelab Tampereen konsertissa uusimpia balladejaan jazzkvintettinsä kanssa.

“Balladit ovat kuin sanattomia rakkauslauluja, joissa tärkeää ei ole nuottien paljous, vaan niiden painavuus. Ne ovat äärimmäisyyksien kohtaamisia, myrskyn ja seesteen vuoropuhelua, joissa esittävällä yhtyeellä on keskeinen merkitys. Siksi olenkin valinnut kvintettiini soittajat, joiden kanssa olen vuosikaudet tehnyt yhteistyötä. Nämä soittajat saavat syvillä tulkinnoillaan ja yhteissoinnillaan sävellykseni elämään ja tuovat niihin riipaisevaa ilmaisuvoimaa kauneuden ohella. Luvassa on pysäyttävää ajattomuuden tunnetta ja rauhaa.”, Haarla kuvailee konserttia.

Esittävän yhtyeen pohjana on Iro Haarla Quartet, joka on viime vuosina esiintynyt laajasti Suomessa mm. Pori Jazzeilla ja Tampere Jazz Happeningissä. Kvartetin sointia vahvistaa ja kirkastaa trumpetisti Tomi Nikku.

Iro Haarlan musiikki on tullut kansainvälisesti tunnetuksi ECM Records, Tum Records ja Svart Records -yhtiöille tehtyjen levytysten kautta, sekä teoksista UMO Helsinki Jazz Orchestralle. Haarla on palkittu mm. Suomen Jazz Liiton Yrjö-palkinnolla vuonna 2006 sekä Suomen Musiikkiarkisto ry:n “Suomen Jazz Legenda nro.35” -palkinnolla vuonna 2020.

Kokoonpano:

Tomi Nikku, trumpetti
Pepa Päivinen, soprano-, baritoni-, ja tenorisaksofoni
Iro Haarla, piano, sävellykset
Ulf Krokfors, kontrabasso
Markku Ounaskari, rummut

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00


Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 7.3.2023 18:00.