EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.5.2024 - Ti 30.9.2025  /  Kauppatori  /  Helsinki

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises Liput

RISTEILYT HELSINGIN SAARISTOSSA

Liput & lisätiedot

Helsingin kesä ja saaristo, ihan parasta yhdessä. IHA-Linesin sinivalkoiset m/s Doris ja Doris II -laivat tekevät joka päivä risteilyjä Helsingin upeaan saaristoon, koko kesän ajan.

Valitse tältä sivulta sopivat risteilyliput itsellesi tai lahjaksi, ja pian laivaristeily vie jo irti arjen ympyröistä. Pieni laivaristeily virkistää niin ystävien, työporukoiden kuin koko perheenkin yhteistä aikaa.

Tiketistä ostetulla lipulla voit mennä suoraan risteilylle minä tahansa päivänä, eikä paikkaa tarvitse varata etukäteen. Saavuthan kuitenkin viimeistään 30 min ennen laivan lähtöä. Tämän jälkeen paikkaa ei voida taata. Risteilyihin, jotka sisältävät ruokaa, suositellaan varaamaan paikka etukäteen ruokailun varmistamiseksi: puh. 0968745050, www.ihalines.fi tai [email protected].

  • Kauneimmat risteilyreitit
  • Hienot suomalaiset Doris- ja Doris II -laivat
  • Kaikille risteilyille voi lähteä vain fiilistelemään ja ihailemaan saaristoa tai samalla syömään
  • Laivalla on Nordic à la carte sea view -ravintola
  • Laivoilla ylimpänä avara saaristoterassi
  • À la carte sekä kesäisiä saaristolaisherkkuja maukkaina lautasannoksina
  • Vuosittain 45 000 risteilyvierasta
  • 75 % risteilyvieraista saapuu Helsingin seudulta

Lähtö Kauppatorilta

Kaupunkilaisten suosimat IHA-Linesin laivaristeilyt saaristoon lähtevät Helsingin kauppatorilta, Vanhan kauppahallin oven edestä. Sinivalkoisilla Doris-laivoilla pääsee hetkessä saaristoon, keskeltä Suomen pääkaupunkia.

Nordic Sea View -ravintola

Laivoilla toimii jo 25 vuoden ajan pohjoismaiseen ja suomalaiseen ruokaan erikoistuntut Nordic-merinäköalaravintola keittiömestareineen ja à la carte menuineen. Lisäksi laivoilla on kahvio sekä viinibaari ja yläkannen avara saaristoterassi ja pieni yläkansimenu, josta saa pikkusuolaista ja monenlaisia juomia.

Lisätietoa ja suosituimmat menut löydät menun sisältäviltä lipunostosivuilta 'osta lippu' -napin takaa.

Pöytävarauksen tai isomman tiimipäivän, yritysseurueen tai syntymäpäivän viettoon sopivan varauksen ja järjestelyt voi tehdä nimellä ennakkoon ja valmiiksi esimerkiksi puhelimitse 0968745050 risteilytoimistosta, josta voit myös varata alkuun vaikka kuohuvaa tai ilmoittaa ennalta valmiiksi tietyn menuvalinnan tai erikoisruokavaliotiedon keittömestareille tiedoksi.

Tervetuloa risteilyille Helsingin saaristoon ja suomalaisille ja Suomessa rakennetuille Doris-laivoille!

Aikataulut, pöytävaraukset ja lisätiedot

Pöytävaraukset ja lisätiedot ennakkoon puh. 0968745050, www.ihalines.fi tai [email protected].
Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.

Lippujen ja lahjakorttien käyttöaika: kesäkausi 2024 tai 2025. (Ei voi käyttää erikoisristeilyillä, kuten äitienpäivänä, kokko- tai juhannusristeilyillä, saari- tai rannikkoretkillä eikä pidemmillä erikosiristeilyillä.) 

Kesän 2024 lipputuotteet ja 2024 lahjakortit ovat voimassa risteilykauden 2025 loppuun saakka ilman, että voimassaolon pidennys edellyttää risteilyvierailta toimenpiteitä.  

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 45 vuotta palveluja ja risteilyjä Suomen saaristossa ja Helsingin seudulla. Vuoden palveluyritys –palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin ja Suomen saaristossa sekä perheen metsätilalla ja luontokeskuksessa Espoossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland. Muutokset mahdollisia.


Muutokset mahdollisia.

Myynti loppuu 30.9.2025 22:00.