EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 29.5.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Hyena Go-Go: The Molotovs (UK), The Halophones & Refugees

Hyena Go-Go: The Molotovs (UK), The Halophones & Refugees Liput

Bar Loosen jytäkellarissa keväällä 2024 jatkuva Hyena Go-Go on menevä klubi kaikille rytminnälkäisille ja laumahenkisille rockdiggareille, joiden leuat kestävät pureskella kaikenlaista elävää musiikkia eläinkunnan marginaalin ulkopuolella. Yllättäviä yhdistelmiä, tuttuja naamoja, tuoreita nimiä, uusia yleisöjä sekä kattauksia, joita esiintyjät ja yleisö eivät välttämättä itsekään olisi osanneet kuvitella.

The Molotovs (UK)

Pete Dohertyn sanoin: Fuckin Ace!

The Molotovs räjähti 2020 tienoilla Lontoon liveskeneen modikampauksilla, Go-Go-bootseilla ja Rickenbackereilla aseistettuna. Ns. "tila" otettiin nopeasti haltuun, ja about 200 keikkaa myöhemmin on lämpätty The Libertinesin lisäksi mm. Blondieta, Paul Cookia & Glen Matlockia, Sham 69:a, The Subwaysia ja The Vaporsia.

Vaikutteethan näillä Ribbentropien vastakohdilla menee the Whosta the Clashiin ja the Jamiin, ja Oasiksesta the Libertinesin kautta aina Arctic Monkeysiin. Tää trio tuo mukanaan rokin kiertoradalle vaivatonta swaggeria, iskeviä biisejä, sähköistä latausta ja nuoren brittirock-sukupolven ilmavoimien eturintaman.

The Molotovs

The Molotows: Facebook

The Halophones

Harvoja bändejä kehottaa skippaamaan Keski-Euroopan ja painumaan suoraan Britteihin. Autotalli-indie-kvartetti The Halophones on sellainen bändi, ja nehän painukin sinne viime syksynä! Suoraan Camdenin Dingwallsiin lämppäämään the Molotovsia! Loppuunmyydystä Kanaalibaarin-reissusta tuodaan nyt toukokuussa tuliaisia menohyeenaklubille, Halopuhelin-Aten synttäreiden kunniaksi. Milloin se albumi tulee?

The Halophones

Refugees

"Refut" on lähin asia the Replacementsia Stadissa, piste.

Viagra Boysia näkee täällä sen verran harvoin, mikä ei haittaa, kun meiltä löytyy omasta takaa niillekin "skidisti epävireessä ja aina skidisti sekaisin" oleva vastine. Kakkosalbumia valmistellaan edelleen jossain garagen, popin, punkin ja progen epäpyhässä maastossa.

Refugees

Illan soittolistavastaavan pestiä ennen bändiä ja niiden välissä hoitelee DJ Punk-Lari.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 12 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]