EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15. - La 16.3.2024  /  Vanha ylioppilastalo  /  Helsinki

Helsinki Drink Festival 2024

Helsinki Drink Festival 2024 Liput

Kuudetta kertaa järjestettävä Helsinki Drink Festival kerää kaupungin parhaat cocktailbaarit, maahantuojat ja tyylikkäimmät alkoholilliset, sekä alkoholittomat juomasekoitukset Vanhanlle Ylioppilastalolle.

Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka nauttivat juomasekoituksista, vasta etsivät suosikkijuomaansa tai haluavat vain olla osa kevään värikkäintä tapahtumaa.

Kaikille kotibaarimestareille löytyy Home Bar, jossa vieraat pääsevät oppimaan uutta ja tekemään tunnettuja cocktaileja ammattilaisten opastuksella. Valitse mieleinen workshop, ja opi tuunaamaan vaikkapa drinkkibaari-tason Old Fashioned tai Gin Tonicin.

Instagram

www.hdf.fi


Ikäraja: K-18

PERJANTAIN LIPUT:
Peruslipulla voi saapua tapahtumaan koska tahansa.
Alennuslipulla alennukseen oikeutetut voivat saapua tapahtumaan koska tahansa.
After Work -lipu
n voi ostaa kuka tahansa, ja lippu on aktivoitava sisäänpääsyä varten klo 16:00–17:00 välisenä aikana. Vaikka lippu on käytettävä kyseisenä aikana sisäänpääsyyn, se oikeuttaa kuitenkin pysymään tapahtumassa sen koko aukioloajan ajan. Huomioithan, että sisäänpääsy tapahtumaan ei ole mahdollista klo 17:00 jälkeen, mutta tapahtumassa voi oleskella sen sulkemisaikaan asti.

Hinnat sisältävät eteispalvelumaksun.

Tapahtuman Home Bar -workshoppeihin on ostettava lippu erikseen.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä

Vanhalle ylioopilastalolle on esteetön pääsy Kaivopihan puolelta. Sisäänkäynti silloin on Vanhan Cafen ovesta. Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected].