EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.12.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Test Pressing #47

Test Pressing #47 Liput

TEST PRESSING #47

Helsinkiläisen teknoyleisön suosikki Paula Temple palaa Ääniwalliin lauantaina 9. joulukuuta! 15 vuoden ajan omaa musiikillista polkuaan kohti genren eturintamaa kulkenut brittiartisti on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen järisyttävällä ja "fantasmagorisen" brutaalilla tyylillään. Musiikkiteknologian kehittäjänä ja opettajanakin työskennellyt Temple kuratoi Noise Manifesto -labelia, jonka julkaisuilla ovat olleet mukana mm. Oni Ayhun ja SØS Gunver Ryberg. Monien projektiensa lomassa Temple on tuottanut mm. Fever Rayn palkittua Plunge-albumia.

1+1-huoneessa esiintyy livenä brittiläinen Hannah Diamond, joka on yksi kuluvan vuosituhannen tärkeimpiin popkulttuurin suunnannäyttäjiin ja uudistajiin lukeutuvan PC Music -levy-yhtiön perustajista ja sen estetiikkaa keskeisesti muovanneista artisteista. Purkkapopin, elektronisen tanssimusiikin, hyperpopin ja lukuisien muiden tyylien ja ilmiöiden aineksia musiikkiinsa sulattava Hannah Diamond julkaisi lokakuussa kakkosalbuminsa Perfect Picture. Valtavirran ja undergroundin välillä keikkuva materiaali on samanaikaisesti popkulttuuria juhlistavaa ja konsumerismia kritisoivaa, vieraannuttavan synteettistä ja vilpittömän aitoa.

ROOM 1

PAULA TEMPLE (UK)
LAURA MRLS
HUMANOID TARGET PRACTICE

ROOM 1+1

HANNAH DIAMOND – LIVE (UK)
POA.ANNUA
HEATACE
HEARTSTYLE CHEERLEADER
MEGABABE
CNA

Tapahtumassa ei hyväksytä minkäänlaista syrjintää, häirintää tai väkivaltaa. Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen: www.aaniwalli.fi/turvallisuus


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 23:00

Ovella peritään security fee 3,50 €

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (paikan päällä järjestyksenvalvojat kantavat pyörätuolin sisälle)