EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.12.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Hannah Diamond (UK)

Hannah Diamond (UK) Liput


Popmusiikin konventioilla leikittelevä PC Music -artisti Hannah Diamond esiintyy Ääniwallissa joulukuussa

Brittiläinen Hannah Diamond saapuu ensimmäiselle Suomen-keikalleen Ääniwalliin lauantaina 9. joulukuuta 2023. Diamond on yksi kuluvan vuosituhannen tärkeimpiin popkulttuurin suunnannäyttäjiin ja uudistajiin lukeutuvan PC Music -levy-yhtiön perustajista ja sen estetiikkaa keskeisesti muovanneista artisteista. Tuottaja A.G. Cookin pyörittämä PC Music on tunnettu surrealistisesta ja popin konventioilla leikittelevästä tyylistään. Musiikillisen panoksensa ohella Hannah Diamond on ollut luomassa Sophien, QT:n ja monien muiden PC Musicin kanssa tiivistä yhteistyötä tehneiden artistien tavaramerkiksi noussutta kiiltävää ja hypersiloiteltua visuaalista ilmettä, jota on sittemmin jäljitelty laajalti koko popmusiikin kentällä.

Purkkapopin, elektronisen tanssimusiikin, hyperpopin ja lukuisien muiden tyylien ja ilmiöiden aineksia musiikkiinsa sulattava Hannah Diamond tuli tunnetuksi vuoden 2013 esikoissinglellään Pink and Blue. Diamond julkaisee lokakuussa kakkosalbuminsa Perfect Picture, jolta ilmestyi elokuussa kolmen kappaleen maistiainen. Levy on tehty yhteistyössä mm. Charli XCX:n, Keshan ja Chaka Khanin albumeja tuottaneen David Gamsonin kanssa. Valtavirran ja undergroundin välillä keikkuva materiaali on samanaikaisesti popkulttuuria juhlistavaa ja konsumerismia kritisoivaa, vieraannuttavan synteettistä ja vilpittömän aitoa.

Hannah Diamondin keikka on osa Test Pressing #47 -tapahtumaa. Illan muut esiintyjät julkistetaan myöhemmin.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 23:00

Ovella peritään security fee 3,50 €

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä (paikan päällä järjestyksenvalvojat kantavat pyörätuolin sisälle)

Myynti loppuu 9.12.2023 23:00.