EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 20. - Pe 29.9.2023  /  Solmu, Cirko - Uuden sirkuksen keskus  /  Helsinki

Hands some Feet - Colorsphere

Hands some Feet - Colorsphere Liput

Colorsphere on lapsille ja heidän aikuisilleen suunnattu nykysirkusteos, jossa yhdistyy jongleeraus, akrobatia, fyysinen teatteri ja oivaltavasti käytetty teknologia. 

Colorsphere on poikkeuksellinen ja jännittävä maailma, joka muodostuu erikokoisistavalkoisista palloista. Esityksessä seuraamme tutkimusmatkailijoita, jotka tutustuvat eläväisiin, leikkiväisiin ja ajoittain suorastaan itseppäisiin otuksiin joille on ominaista tuottaa jatkuvasti uusia palloja ympäristöönsä.

Kesken leikkien Colorspheren maailman valtaa hämmennys, kun esiin tupsahtaa ensi kertaa pallo, joka ei olekaan valkoinen, vaan värikäs. Mitä tapahtuu tutkimusmatkailijoille, kun heidän ympäristönsä vaihtaa väriä ja aloittaa pysäyttämättömien muutoksien ketjun?

Colorsphere kertoo tutkimisesta, muutoksesta, uuden ympäristön löytämisestä ja siihen sopeutumisesta. Esitys on tutkimusmatka uuden todellisuuden äärelle, jossa harjoitellaan mukautumista odottamattomiin olosuhteisiin. Colorsphere vie niin nuoren kuin vanhemmankin katsojan jännittävälle ja hauskalle nykysirkusmatkalle aivan uusiin ulottuvuuksiin!

Hands some Feet on Jeromy ja Liisa Nuukin vuonna 2017 Tampereella perustama nykysirkusryhmä, joka luo tinkimättömiä ja omaperäisiä nykysirkusteoksia sekä teattereihin että ulkoilmanäyttämöille. Ryhmän debyyttiteos Hands some Feet sai ensi-iltansa syksyllä 2018, ja sen on (tähän mennessä?) nähnyt yli 45 000 katsojaa eri puolilla maailmaa.

Monipuolisen Hands some Feetin kaikkia teoksia yhdistää artistien verraton kyky ja intohimo muodostaa syvä yhteys katsojan kanssa.

Colorsphere on tehty yhteistyössä Opus Companyn Kerttu ja Adam Opuksen kanssa. Vuodesta 2021 lähtien kehitteillä ollut esitys on näiden kahden nykysirkusryhmän ensimmäinen yhteisteos. Vuonna 2021 perustettu Opus Company keskittyy konseptuaalisiin teoksiin ja vahvaan dramaturgiseen tekemiseen. Colorspheressa ryhmät haluavat tuottaa helposti lähestyttävää mutta korkealaatuista lastenkulttuuria monenlaisten yleisöjen ulottuville.

TYÖRYHMÄ
Esiintyjät ja konsepti: Liisa Nuuk, Jeromy Nuuk, Adam Opus, Kerttu Opus
Tekninen ohjaus: Adam Opus
Pukusuunnittelu: Kerttu Opus
Tuotanto: Hands some Feet & Opus Company
Yhteistuottaja: Cirko - Uuden sirkuksen keskus

Tukijat: Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Station Circus, Kangasala-talo, Cirko

Cirko.fi
Instagram
Facebook

www.cirko.fi


Ikäraja: Suositusikäraja: 4+

Lipunmyynti ovelta: tunti ennen esityksen alkua. Lipunmyynti verkossa loppuu 15 min ennen esityksen alkua. Ovella on muutamia pay what you can- lippuja myynnnissä.

Huom. Esityksessä on välkkyviä valoja ja kovia ääniä.

Esityksen kesto 45 min.

Yleisökeskustelu:
Cirko järjestää yleisökeskustelun to 21.9.2023 klo 18.00 esityksen jälkeen.

Solmu, Cirko - Uuden sirkuksen keskus
Kaasutehtaankatu 1, Helsinki