EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024

Hämeen keskiaikafestivaali: lahjakortti

Hämeen keskiaikafestivaali: lahjakortti Liput

Hämeen keskiaikafestivaali valtaa elokuun yöt ja Hämeenlinnan linnanpuiston!

Hämeen keskiaikafestivaali tarjoaa aikamatkan historiaan - kokemuksen vertaansa vailla sekä taatusti ainutlaatuisen elämyksen. Keskiaikafestivaaliin voi saapua yksin, kerätä kokoon kaveriporukan, ottaa perheen autoon tai puolison kainaloon.

Keskiajalla viihdyttiin herkkujen äärellä ja istuttiin illat pitkät syöminkien sekä juominkien parissa. Niinpä näillä festivaaleilla osallistuja voi nauttia aamusta iltamyöhään hyvästä ruuasta, huikeista bändeistä, seurata armotonta mäiskettä buhurt-areenalla sekä löytää tiensä sotahevosleiriin. Tule sellaisena kuin olet, mutta halutessasi voit täydentää aikamatkaa keskiajalle vierailemalla pukuvuokraamon kautta.

Festivaalin lippu oikeuttaa tekemään ostoksia laajalla markkina-alueella ja tutustumaan keskiaikaisiin työnäytöksiin. Samalla kävijä voi lähes varmasti törmätä akrobaatteihin tai hurjiin viikinkeihin. Alueella voi seurata leirielämää ja huvitella perheen pienimmille rakennetussa Kakarain kylässä.

Tutustu Hämeen keskiaikafestivaaliin https://www.keskiaikafestivaali.fi/


Lahjakortti käy maksuvälineenä Tiketin myynnissä oleviin Hämeen keskiaikafestivaalin lippuihin. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä tai tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä, ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, saat mahdollisesti yli jäävästä summasta uuden lahjakortin, jonka voimassaoloaika alkaa alusta. Huomaathan, että alle 1 € ylijäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Lahjakorteissa on 4 päivän varausmahdollisuus. Huomioithan, että voimassaoloaika alkaa lahjakortin varauksesta.