Paraati / FC InterParaati / FC Inter
EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Uutiset

25.6.2024 18:00

Festarikesä jatkuu monimuotoisella musiikin ja kulttuurin kattauksella

Kokosimme kesäkuun lopun ja heinäkuun alkupuoliskon festareita tyylisuuntien mukaisesti. Valikoi joukosta omasi ja lähde nauttimaan kesästä musiikin, kulttuurin ja monipuolisen alueohjelmiston siivittämänä! Liput löydät tiketti.fi/festarit sivustolta. Festarikesä on vasta alussa!

Säveliä ja ohjelmaa moneen makuun

Kesä on täynnä iskelmän ja popmusiikin juhlaa. Iskelmä Festivaali Himos ja Pori tuovat yhteen Suomen suosituimpia iskelmäartisteja kesäkuun lopulla. Samoihin aikoihin Jyväskylä ja Oulu täyttyvät Suomipop Festivaaleista, joissa niinikään kotimaisen popmusiikin kärkinimet viihdyttävät yleisöä.

Heinäkuun alun Wanaja Festival Hämeenlinnassa tarjoaa klassikkotunnelmaa Linnanpuiston kauniissa ympäristössä. Wanajassa luodaan biisi lauantain aikana ja festarikävijöillä on mahdollisuus osallistua sen tekoon! Jysäri Jämsässä puolestaan tuo ysäritunnelman keskelle heinäkuista kesää, ja ystävyysrannekkeet tekevät paluun! Kerää siis ystävät kokoon ja loihtikaa ysäriä huutavat käsikorut yhdessä Jysärissä.

Turussa Ruisrock tarjoaa heinäkuun ensimmäisellä viikolla monipuolisen kattauksen urbaani-, pop- ja rockmusiikkia, tuoden Ruissalon luonnonkauniin ympäristön festarilavoille niin uudet hitit kuin vanhat klassikotkin. Ruisrock ja MIELI ry toteuttavat festarille jo kolmatta kertaa Huolituolin. Huolituolissa kuunnellaan juuri sinun huoliasi – olivatpa ne sitten isoja tai pieniä.

Ilosaarirock heinäkuun puolivälissä Joensuun Laulurinteellä taas tarjoilee kansainvälisten ja kotimaisten huipputähtien musiikin ohella oheisohjelmaa Juustodiscoista festarifrisbeen MM-mittelöihin sekä twerk-työpajoista naurujoogaan!

Heinäkuun puolivälissä niinikään Bigday Festival yhdistää monipuolisen musiikkikattauksen ja kesäisen festivaalitunnelman meren äärelle Vaasaan. Ikoninen Bättre Folk Oulun Hailuodossa on uuteen musiikkiin erikoistunut hipsterifestivaali. Hailuodon festivaalialueelta löytyy myös useita yleisön vapaassa käytössä olevia saunoja ja paljuja! Rantajamit Lohjalla viihdyttävät yleisöä suomimusiikin huippujen sekä kolmen R:n eli Rannan, Rakkauden ja Riemun tahdittamana.

Metalli ja raskaammat soundit

Metallin ja raskaampien sävelien ystäville kesä tarjoaa useita huippufestivaaleja ympäri Suomea. Tuska Festival Helsingissä on metallimusiikin ystävien mekka, jossa metallisoinnut valloittavat Suvilahden kesäkuun viimeisenä viikonloppuna. Tuskassa voit uppoutua Sysimaan ja Pakanafestarien loihtimalla Kattilahallin torilla kaiken maagisen, tummanpuhuvan ja diipin äärelle, josta nouset takaisin festarikeikkojen pariin inspiroituneena ja ehkä hippasen häkeltyneenäkin.

Ilovaari Joensuussa elää suurista tunteista, ja Ilovaarista löytyy myös baari, jossa soivat vain rakastetuimmat inhokit. Ilovaari-festivaaliviikonlopun aikana heinäkuun alussa voit viettää hetken myös epätoivebiisien parissa ja sukeltaa musiikkikulttuurin synkimpiin vesiin. Ilovaarin takuulla, et kuule mitään kädenlämpöistä!

Tuhdimmat Tahdit tuo rockin ja metallin heinäkuun alkuun Tampereella. Pienemmistä festivaaleista Puolangan LankaFest, Himangan Satamarock ja Kuivaniemen RoppaRantaRock tarjoavat autenttisia rock- ja metallielämyksiä paikallisille ja vierailijoille. Sumiaisten Rautalankafestivaali SHAKE*24 ja Kangasalan Racecoast Rockin' Fest #13 vievät kuulijat nostalgisiin rockabilly- ja rautalankamusiikin tunnelmiin.

Folk, jazz ja blues

Kansanmusiikin ystäville kesä tarjoaa muun muassa Haapavesi Folk Music Festivalin, joka tuo yhteen perinteisen ja modernin kansanmusiikin ystävät kesäkuun lopussa. Jazzin ja bluesin ystävät voivat suunnata muun muassa Archipelago Sea Jazz -festivaaleille, jotka levittäytyvät useisiin eri Saaristomeren lokaatioihin, tarjoten jazzin huippuja upeissa saaristomaisemissa. Järvenpään Puistoblues taas on klassikko, jossa huippuluokan bluesmusiikki ja idyllinen puistotunnelma yhdistyvät rentoon kesäpäivän viettoon omalla piknik-viltillä.

Elektroninen musiikki

Elektronisen musiikin ystäville VISIO FESTIVAL on ehdoton kohde, tarjoten futuristisia ja taiteellisia elämyksiä 12.-13.7. Espoon Otaniemessä. VISIO on musiikin, yhteisöllisyyden ja tutkimusmatkailun sinfonia, joka kokoaa yhteen huippuluokan klubimusiikkiartistit sekä paikalliset lahjakkuudet.

Erikoisfestivaalit, perheille suunnatut ja monitaiteelliset tapahtumat

Kesän festivaalitarjonnassa on myös erikoisuuksia ja monitaiteellisia tapahtumia. KonnTeksti-festivaali Konnevedellä heinäkuun puolivälin tienoilla keskittyy monitaiteellisiin esityksiin ja työpajoihin, tarjoten ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä. Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko tarjoaa klassisen musiikin, esittävän taiteen ja kirjallisuuden ystäville inspiroivia elämyksiä.

Perheet ja lapset pääsevät nauttimaan festivaalitunnelmasta muun muassa Joensuun Vekararokissa, joka tarjoaa lapsiperheille suunnattua musiikkia ja ohjelmaa hauskassa ympäristössä. Vimpelin Saarikenttä Festivaali tarjoaa koko perheelle suunnattua viihdettä ja musiikkia idyllisessä maalaismaisemassa. Yhteisöllisyyttä ja paikallista tunnelmaa tarjoaa Vaalan Bussikaljapäivät.

Kesän 2024 festivaalitarjonta on laaja ja monipuolinen, tarjoten jokaiselle jotain. Varaa liput ajoissa ja valmistaudu nauttimaan musiikista ja kulttuurista ympäri Suomen.


Liput löydät tiketti.fi/festarit -osoitteesta!

19.7.2024 19:30

Karavaanarit 2 naurattaa Rauhalahti Teatterissa läpi kesän! ›


19.7.2024 18:00

Mooseksen Perintö -esitykset ilahduttavat Koljonvirta Teatterissa Iisalmessa! ›


18.7.2024 16:30

IF Gnistanin tukiliput ovat myynnissä Tiketissä – tue seuraa nyt ja tule matsiin myöhemmin ›


18.7.2024 10:00

Rajoitettu erä Ilosaarirockin kolmen päivän Ystävä-lippuja nyt myynnissä! ›


17.7.2024 12:00

Ready to go - Jytäkesä Go-Go! ›


17.7.2024 09:00

Saaristo 2025 Blind Bird -liput nyt myynnissä! ›


16.7.2024 13:30

Työnväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen tässä kuussa! ›


15.7.2024 13:30

Euro-jalkapalloa Kuopiossa torstaina 18.7. ›


13.7.2024 08:00

Kuopiorock 2024 💜 Viimeiset liput myydään nyt! ›


12.7.2024 12:00

Weekend Festivalin lippujen hinnat nousevat tämän viikon jälkeen! ›


8.7.2024 12:00

Viime vuonna loppuunmyytyä Harjurokkia juhlitaan taas Jyväskylässä ›


8.7.2024 09:02

Tiedätkö, kuinka Pirkanmaan herruus ratkotaan? ›


4.7.2024 17:00

Flow Festivalin aikataulu ja sovellus on julkaistu ›


4.7.2024 15:00

Osta G Livelab Tampereen loppuvuoden 2024 kausikortti ›


3.7.2024 13:00

Blind Bird -liput Iskelmä festivaaleille nyt myynnissä! ›


1.7.2024 10:00

Ilosaarirock lähenee – hanki lippusi ajoissa! ›


28.6.2024 11:51

Tapsan Tahdit tarjoilee kattauksen tähtiartisteja ja paikallista osaamista ›


27.6.2024 18:31

Simerockin aikataulu on valmis ›


27.6.2024 14:00

Ihanaa Helsinki Pride -viikkoa! ›


25.6.2024 18:00

Festarikesä jatkuu monimuotoisella musiikin ja kulttuurin kattauksella ›


24.6.2024 10:58

Unelmien elämyspurjehdus Helsingin saaristossa Kuunari Kathrinalla! ›