EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.11.2024  /  Sigyn-sali - Turun Konservatorio  /  Turku

Flame Jazz: Cyrille Aimée (FRA/USA) & UMO Helsinki Jazz Orchestra

Flame Jazz: Cyrille Aimée (FRA/USA) & UMO Helsinki Jazz Orchestra Liput

UMO Helsinki Jazz Orchestran suosittu Great Voices -sarja jalkautuu Turkuun, kun valloittava ranskalaislaulaja Cyrille Aimée saapuu orkesterin solistiksi marraskuussa!

Cyrille Aimée (s. 1988) on yksi sukupolvensa hehkutetuimmista ja seuratuimmista jazzlaulajista, jonka musiikki on sekoitus jazzia, soulia, poppia ja ranskalaista chansonia. Montreux'n ja Sarah Vaughanin laulukilpailujen voittaja sekä Grammy-ehdokas hurmaa taidokkaalla improvisaatiollaan, ilmiömäisellä scat-laulullaan ja pehmeällä äänellään.

Aiméeta on verrattu Michael Jacksoniin, Sarah Vaughaniin ja Erykah Baduun, mutta lopulta hän on oma,ainutlaatuinen ilmiönsä. Broadway-näyttelijänäkin tunnettu Aimée ammentaa inspiraatiota ranskalais-dominikaanisista sukujuuristaan ja intohimoisesta suhteestaan gypsy jazziin.

Konsertissa kuullaan Cyrille Aiméen musiikkia uusina, tätä konserttisarjaa varten sovitettuina big band -versioina. Konsertin johtaa Teemu Takanen, joka debytoi UMOn kapellimestarina.

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet klo 18:00

Kesto n. 2 h, sis. väliajan

Numeroimattomat istumapaikat.

Alennuslippuihin oikeutettavat kortit tarkistetaan ovella.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa.

Myynti loppuu 15.11.2024 18:00.
Sigyn-sali - Turun Konservatorio
Linnankatu 60, 20100, Turku