EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024

Cirko - Uuden Sirkuksen keskus: lahjakortti

Cirko - Uuden Sirkuksen keskus: lahjakortti Liput

Cirkon lahjakortilla lahjot ainutlaatuisella nykysirkuksella!

Cirkon esitykset tarjoavat kattavan otannan ajankohtaisesta nykysirkuksesta niin kotimaasta kuin ulkomailta rennossa ympäristössä Suvilahdessa. Lisäksi ohjelmistossa on vuosittain lapsille suunnattu esitys. Kattavasta kausiohjelmasta vaativakin esittävän taiteen ystävä löytää kiinnostavia kokemuksia.

Lahjakortti käy maksuvälineenä Cirkon kausiohjelman esityslippuihin. Lahjakortti ei käy maksuvälineenä yhteistyöfestivaaleihin tai vierailuohjelmaan.

 

cirko.fi/


Lahjakortti käy maksuvälineenä Cirkon kausiohjelman tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä sekä tiketti.fi-verkkosivuilta. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla. Näet viimeisen voimassaolopäivän lahjakortista.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja voimassaolo alkaa ostopäivästä.

Louhi Hall, Espoo Cultural Centre
Kulttuuriaukio 2, 02100, Espoo
Solmu, Cirko - Uuden sirkuksen keskus
Kaasutehtaankatu 1, Helsinki
Kansallisteatteri, suuri näyttämö
Läntinen Teatterikuja 1, 00100, Helsinki
Tanssin talo - Dance House Helsinki / Erkko Hall
Cable Factory, Tallberginkatu 1, 00180, Helsinki
Louhi Hall, Espoo Cultural Centre
Kulttuuriaukio 2, 02100, Espoo