EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 31.12.2020

Cirko - Uuden Sirkuksen keskus: lahjakortti

Cirko - Uuden Sirkuksen keskus: lahjakortti Liput

Cirkon lahjakortilla lahjot ainutlaatuisella nykysirkuksella!

Cirkon esitykset tarjoavat kattavan otannan ajankohtaisesta nykysirkuksesta niin kotimaasta kuin ulkomailta rennossa ympäristössä Suvilahdessa. Lisäksi ohjelmistossa on vuosittain lapsille suunnattu esitys. Kattavasta kausiohjelmasta vaativakin esittävän taiteen ystävä löytää kiinnostavia kokemuksia. 

 

cirko.fi/


Lahjakortti käy maksuvälineenä Cirkon kausiohjelman tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä sekä tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 6 kuukautta ostopäivästä.

Kansallisteatteri, suuri näyttämö
Läntinen Teatterikuja 1, 00100, Helsinki