EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.1.2021 - Su 31.12.2023

Cirko: Tuotteet

Cirko: Tuotteet Liput

Kokotaulukko TÄÄLLÄ.

Cirkon T-paita 25 € + postikulut 4,90 €
Pure Wasten laadukas kierrätysmateriaalista valmistettu unisex t-paita Cirko-painatuksella. Materiaali: kierrätetty puuvilla 60 %, kierrätetty polyesteri 40 %. Koot S–2XL.
T-paita edestä

T-paita, malli

Cirkon kangaskassi 15 € + postikulut 4,90 €
Pure Wasten laadukas kierrätysmateriaalista valmistettu kangaskassi Cirkon painatuksella. Materiaali 70 % kierrätetty puuvilla, 30 % kierrätetty polyesteri.
Kangaskassi

Taiteellisen Ajattelun Akatemian julkaisu: Convolvulus-kirja 10 € + postikulut 4,90 €
Convolvulus muodostuu Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen ja Taideyliopiston Avoimen kampuksen toteuttamassa ja Koneen säätiön rahoittamassa Taiteellisen Ajattelun Akatemia (TAA) -opintokokonaisuudessa vuosina 2018–2020 opiskelleiden taiteilijoiden ajatuksista taiteellisesta ajattelusta.

Kirjan nimi viittaa kierteisyyteen ja toisteisuuteen, kehän kiertämiseen sekä kierrot-kasvisukuun (Convolvulus), johon kuuluu useita koristekasvilajeja. Kirjoittajien ajatukset kasvavat kokeellisesta ja kokemuksellisesta työtavasta, joka versoo pysähtyneisyyden ja outouden tilasta. Yhdistäen ajatuksia teatterista, tanssista, nykysirkuksesta ja musiikista Convolvulus kasvaa, kiertyy, punoutuu ja köynnöstää kuin rikkaruohoksi rönsyilevä koristekasvi.
Kansi
Auki

cirko.fi/


Valitse toimitusmuodoksi PDF. Tuotteet toimitetaan asiakkaille tilauksessa olevaan osoitteeseen. Hinta sisältää postituksen Suomen sisällä.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tuotteiden toimittamista varten.