EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.7.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Blaze Bayley - 30th Iron Maiden Anniversary, Absolva

Blaze Bayley - 30th Iron Maiden Anniversary, Absolva Liput

Blaze Bayley juhlistaa 30-vuotista taivaltaan Iron Maidenin jälkeen ”30th Anniversary Iron Maiden” -keikoillaan. Illan avaa brittiläinen hard rock / melodic metal -yhtye Absolva.

Laulaja/lauluntekijä Blaze Bayley aloitti ammattimaisen musiikkiuransa WOLFSBANE-yhtyeessä vuonna 1984, mutta nousi maailmanlaajuiseen kukoistukseen liittyessään IRON MAIDENiin, jonka kanssa hän julkaisi kaksi albumia (”X-Factor” ja ”Virtual XI”) ja kiersi ympäri maailmaa vuosina 1994-1999.

IRON MAIDENista lähdettyään Blaze aloitti soolouran, jonka aikana hän on julkaissut 10 täyspitkää studioalbumia sekä livealbumeita, live-DVD:itä ja kokoelmia. Hän on myös nauttinut kadehdittavaa mainetta yhtenä ahkerimmista kiertueilla kiertävistä artisteista.

Näiden viime vuosien aikana Blaze on kiertänyt laajalti Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Hänet on erityisesti tunnustettu omistautumisestaan musiikkiinsa sekä erehtymättömän energisistä ja jämäkistä live-esiintymisistään.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.