EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.4.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Amuri, Sepä juuri –levyjulkkarit, Rokki-Mari

Amuri, Sepä juuri –levyjulkkarit, Rokki-Mari Liput

Amuri on nelihenkinen tamperelaisyhtye, joka on julkaissut jo kolme kehuttua albumia. Bändin melodisessa musiikissa on sävyjä niin iskelmästä, popista kuin kevytprogestakin. Kevään keikoilla bändi soittaa vanhojen kappaleiden lisäksi materiaalia loppuvuodesta ilmestyvältä neljänneltä levyltään.

Amuri - Instagram
Amuri - Facebook

Ääniwallissa juhlitaan Sepä juuren levynjulkkareita. Sepä juuri on pehmoisen graavi yhden albumin tähdenlento ja post-punk idiotisme -kvartetti, jonka muodostavat Kiira, Tuomas, Aino ja Timo. Bändin jäsenten historiasta löytyy mm. sellaisia nimiä kuin Kuparilinna, Kaveri Special, Hopeajärvi ja Ylioppilasteatteri. Sepä juuren levyn julkaisee Palatsi-levy-yhtiö.

Sepä juuri - Instagram
Sepä juuri - Spotify


Rokki-Mari
on tätä nykyä viiden hengen viihdeorkesteri. Mari laulaa, bassoa soittaa Kanttoripoika (Hot visions, Lentävä Sirkkeli), rummuissa Pekko (El bailandero) ja kitaroissa Jarkko (Seksihullut) ja Hipla Olio (KillerBuzz, Mäkikuisma). Bemböle Casettes on julkaissut Rokki-Marilta splitti seiskan Kylmä Etelä- yhtyeen kanssa sekä kasetit Apassionata 1. ja Apassionata 2. Uusi EP on tuloillaan. “Rokki-Mari yhtyeen kappaleissa kuljetaan pohjolan maisemissa, pumpernikkeliä syöden ja ohikiitävää aikaa laskien, aina Siperiaan saakka”

Rokki-Mari: Viiden kaljan jälkeen - Youtube
Rokki-Mari - Facebook


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15€, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 21.4.2023 20:00.