EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.12.2023  /  Sawohouse  /  Kuopio

Sawohouse Underground: Amorphis

Sawohouse Underground: Amorphis Liput

AMORPHIS HALO FINLAND TOUR JOULUKUUSSA 2023

AMORPHIS tuo yhden menestyneimmistä albumeistaan, HALOn takaisin kotimaan keikkalavoille. Huikea ja intensiivinen metallin ilotulitus tulee valaisemaan pimeimmän kaamosajan joulukuussa ympäri Suomen seitsemällä paikkakunnalla mukaan lukien Jyväskylä (John Smith Rock Frozen), Seinäjoki, Tampere, Kuopio, Turku, Helsinki ja Lahti.

"The Halo Tour continues. After the EU tour at the end of the year, it will be amazing to be able to play more shows in Finland. If the old signs are right, you should grab your tickets in good time”, states bandleader Esa Holopainen.

Grey Beard proudly presents:

AMORPHIS

HALO FINLAND TOUR 2023

02.12.2023  John Smith Frozen, Jyväskylä
06.12.2023  Rytmikorjaamo, Seinäjoki
07.12.2023  Pakkahuone, Tampere
08.12.2023  Sawohouse Underground, Kuopio
14.12.2023  Logomo, Turku
15.12.2023  Kulttuuritalo, Helsinki
16.12.2023  Finlandia-Klubi, Lahti

sawohouse.fi/underground


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 23:00

Sawohouse Underground VIP-pöytä

Sawohouse Undergroundiin voi tehdä pöytävarauksia kaikkiin keikkailtoihin. Vietätpä polttareita, pikkujouluja, synttäreitä tai asiakasiltaa tai muuten vaan haluat nauttia korkeatasoisesta palvelusta, niin VIP-pöytä tekee illanvietostasi nautinnollisen helppoa!

VIP-pöytävaraukseen sisältyy oma pöytä seurueellenne, sisäänpääsy jonon ohi, eteispalvelumaksu sekä yksi pullollinen kuohuvaa valmiiksi jäähdytettynä per pöytä. VIP-alueella on oma baaritiski, joka on vain vippiläisten käytettävissä. Tiskiltä voi tilata juomat tai pyytää virvokkeet pöytiin tarjoiltuna, joten seurueesi voi keskittyä hauskanpitoon. Varaa pöytä seurueellesi ja vietä naurettavan hauska ilta!

VIP-pöytä on varattavissa vain Tiketin kautta. Pöytään mahtuu maksimissaan 6 henkilöä. Jos haluat varata useamman pöydän, niin valikoi haluamasi määrä pöytä ostoskoriin. Pöytiä on saatavilla 4 kpl.

Huom! Keikkaliput eivät kuulu VIP-pöydän hintaan, joten ne ovat ostettava erikseen iltakohtaisesti.

Sisäänpääsy on jonon ohi ja saapuessanne Sawohouselle teidät ohjataan pöytäänne.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä