VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–ti 9–19, ke-la 9-21, su 11-18 (1,99 € / min. + pvm)
Odota…
FROM TEXAS, CON MUCHO AMOR
Amarillo 25 v. - parhaassa bailuiässä!
Kaikki alkoi Amerikan mantereen aavoilta preerioilta, Teksasin ja Meksikon villeiltä rajamailta, joiden tulisieluinen väki on tottunut nauttimaan ruoasta ja elämästä samalla suurella tunteen palolla.
Satunnainen kulkija kaukaa kylmästä pohjolasta sai kerran maistaakseen lautasellisen eteläistä vieraanvaraisuutta, eikä mikään ollut enää entisellään. Tätä aurinkoa oli saatava Suomeenkin!
Amarillon aurinko nousee
Texmex oli vielä pohjoisen pojille ja tytöille tuntematonta herkkua, kun Amarillon testiversio avasi ovensa Lahdessa vuoden 1988 alussa. Amarillo, TX, USA, "Teksasin keltaruusuna" ja "Maailman heliumpääkaupunkina" tunnettu kaupunki sai lainata nimensä uudelle ravintolalle, jossa siinäkin on alusta lähtien riittänyt kukkeaa tunnelmaa ja mukavasti nostetta.
Ruokaa, juomaa ja rentoa bailaamista - siinä Amarillon pyhä kolminaisuus, joka rikkoi ravintolakulttuuria latistavat raja-aidat, joita 80-luvun Suomi oli vielä pullollaan.
Kuumenee
Lahdesta saadut kokemukset lennättivät Amarillon auringon hyvään nousuun ja Tampere sai seuraavaksi tutustua texmexin muhkeaan maailmaan. Amarillon mutkaton meininki ja mojovan mausteinen ruoka sopivat tamperelaisille kuin nenä päähän - Manse oli valloitettu.
Paraatipaikka auringossa avautui pian myös Turun, Kuopion, Jyväskylän ja Vaasan asukkaille. Uuden vuosituhannen alkaessa Amarillo kuumensi yhä useamman kaupungin ravintolaelämää ympäri Suomen ja lahden takana Tallinnassa. Hot, hot! Muy caliente!
Polttaa, polttaa!
Mausta, menosta ja tunteen palosta ei näillä preerioilla edelleenkään tingitä. Kun Amarillon aidolla asenteella tehty, reilun rohkea ruoka saa sombrerot tärisemään tyytyväisyydestä ja reippaista bileistä syntyy uusia tarinoita kerrottavaksi, olemme asian ytimessä.
Jippiajei ja huh-hah-hei, hauskanpito jatkuu suurella sydämellä! Kiitos, amigo, että olet mukana!
Avoinna ma-to 11-22, pe 11-04 (keittiö -23.30), la 12-04 (keittiö -23.30), su 12-22.