EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.3.2023  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Kerubin Stand Up: Ali Jahangiri - Uusi Alku

Kerubin Stand Up: Ali Jahangiri - Uusi Alku Liput

Uusi Alku on Ali Jahangirin tuore koko illan stand up-show, jonka punaisena lankana on muutos ja uuden aloittaminen. Esitys sisältää ennen kuulumattomia hulvattomia tarinoita Alin pandemian ajanvastoinkäymisistä, kauppiasuran aloittamisen hauskoista sattumista ja ilosta, jonka uusi alku voi elämään tuoda.

“Uusi Alku symboloi minulle tätä aikaa, jossa elämme. Ensin pandemia, sitten sota ja nytenergiakriisin vauhdittama inflaatio. Minusta tuntuu, että joutuu aloittamaan kaiken uudestaan joka päivä. Mä haluan, että katsojat saa tämän esityksen myöstä rohkeutta muuttaa myös omaa suuntaansa. Tervetuloa viihtymään, nauramaan ja innostumaan.” kuvailee Ali itse tämän esityksen lähtökohtaa.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Istumapaikkoja rajoitetusti, tule ajoissa.

Esityksen kesto: 90 minuuttia. Esitys sisältää väliajan.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Mahdollinen opiskelijakortti, alennustodistus tai Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Kuva: Mikko Kauppinen