EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 21.3.2024  /  On the Rocks  /  Helsinki

Afsky (DNK), Havukruunu

Afsky (DNK), Havukruunu Liput

Tanskalainen Afsky saapuu Suomeen co-headline kiertueelle Havukruunun kanssa

Kiertueen Helsingin keikka järjestetään torstaina 21. maaliskuuta Helsingin On The Rocksissa.

"All the beauty we miss because we have to die"

Havukruunu ja Tanskan Afsky yhdistävät voimansa Suomen minikiertueella maaliskuussa. Omia tummia polkujansa kulkevat yhtyeet ovat ainutlaatuisia genreissään ja yhdistävät eri vaikutteita black metalliin sekä esiintyvät omilla kotikielillään. Kiertueen keikkojen mahdolliset lämmittelijät julkaistaan myöhemmin.

AFSKY

Alkujaan Afsky on tanskalaisen Ole Lukin sooloprojekti, jonka pohja on black metallissa, mutta mukaan fuusioidaan vahvasti elementtejä folkista, doomista ja villin melankolian syvyyksistä.

Projekti julkaistiin syksyllä 2015 ensimmäisen omakustanne-EP:n julkaisun myötä, minkä jälkeen yhtyeen maine on levinnyt nopeasti ympäri maailman ja yleisön vaatimuksesta yhden miehen projekti kehitti itsensä myös keikkailevaksi yhtyeeksi. Livekentällä Afsky onkin sittemmin nähty hyvin ahkerasti pitkin Eurooppaa viime vuosien aikana.

HAVUKRUUNU

Suomea ja Eurooppaa kovaa tahtia valtaava Havukruunu on mystinen nimi, jonka vetovoima pohjautuu monipuoliseen musiikkiin, jonka juuret ovat syvällä black metallissa. Omaa polkuaan kulkeva yhtye yhdistää klassista heavy metallia tummaan ja raakaan bläkkiksen äänimaailmaan ja täyttää musiikin syvillä tunteilla. Tämä on uponnut laajasti monen genren faneihin. Uppoudu melankolisiin vihan ja paniikin purkauksiin.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 21.3.2024 19:00.