EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17.4.2024  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Walter Trout (USA)

Walter Trout (USA) Liput

Bluesrockin mestari Walter Trout ensi keväänä Suomeen

Bluesmusiikin legenda, kitaravirtuoosi ja tarinankertoja Walter Trout tekee odotetun paluun Suomeen huhtikuussa 2024.

New Jerseyssä 1951 syntynyt ja uransa jo nuorena aloittanut Walter Trout on yksi bluesrockin kiistattomista mestareista. Hänen musiikissaan yhdistyy perinteisen bluesin voima ja modernin rockin energia. Troutin musiikki puhuu suoraan kuulijan sieluun, lämmittää sydäntä ja saa jalat naputtamaan tahtia. Hänen kappaleensa kertovat elämästä, joka ei ole aina ollut helppo, sen iloista ja suruista, ja siksi hänen musiikkinsa koskettaa syvältä jokaista kuulijaa. Troutin syvä rakkaus musiikkiin – juurevaan bluesiin, John Lennoniin, Neil Youngiin ja Bob Dylaniin – kuuluu jokaisessa hänen soittamassaan sävelessä.

Trout tunnetaan raa'an purevasta kitarasoundistaan, virheettömästä tekniikastaan ja vimmaisesta soitostaan, jossa jokainen nuotti runtataan ulos kuin se olisi hänen viimeisensä. Troutin näkyvä roolinsa 1980-luvun yhtyeissä kuten Canned Heat ja John Mayall's Bluesbreakers johti 1989 alkaneeseen soolouraan, joka on poikinut ylistettyjä sooloalbumeja. Ensi vuonna Trout julkaisee uuden pitkäsoiton, jonka materiaalia kuullaan myös tulevalla Euroopan-kiertueella.

Yhdysvalloissa kriitikot huomasivat Troutin poikkeuskyvyt vuoden 1994 Tellin' Stories -albumilla ja vuonna 2000 ilmestynyt Live Trout oli hänen ensimmäinen listoille kiivennyt albuminsa. Vuonna 2013 ilmestyneen Luther's Blues: A Tribute to Luther Allison -levyn jälkeen Trout sairastui kirroosiin ja c-hepatiittiin ja tarvitsi elinsiirron. Toipumisaikanaan hän kirjoitti toimittaja Henry Yatesin kanssa teoksen Rescued from Reality: The Life and Times of Walter Trout. Vuoden 2015 paluulevy Battle Scars oli menestys ja Trout palasi tien päälle. Vuonna 2017 useiden muiden bluesrockikonien kanssa tehty We're All in This Together on hänen kaupallisesti menestynein albuminsa matkalla, joka on sittemmin jatkunut vuoden 2019 Survivor Bluesilla ja Ordinary Madnessilla (2020). Troutin viimeisin albumi, hänen pandemia-aikojen tummimpia tuntojaan luotaava Ride, ilmestyi vuonna 2022.

Walter Troutia arvostetaan ympäri maailmaa ja hän onkin voittanut lukuisia palkintoja, mukaan lukien Blues Music Awardseja. Aikaisemmin Suomessa vain kerran, Puistobluesissa 2018, konsertoinut bluesrock-mestari Walter Trout esiintyy Tullikamarin Klubilla Tampereella 17. huhtikuuta 2024.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 49 €.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

****

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!