EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.4.2024  /  Poppari  /  Jyväskylä

Viitasen Piia

Viitasen Piia Liput

Viitasen Piia julkaisee odotetun 5. studioalbuminsa Ihmisen aika maaliskuussa 2024 ja juhlistaa levyä kattavalla Suomen-kiertueella huhtikuussa. Keväällä Tuusulaan, Helsinkiin, Tampereelle, Espooseen, Ouluun ja Jyväskylään saapuva artisti kertoo tulevan albumin käsittelevän kotia ja kodittomuutta, juuria ja juurettomuutta, äidiksi tulemista sekä ihmisen vaikutusta luontoon.

"Huomasin uuden albumin kirjoitusprosessin edetessä kirjoittaneeni useita kappaleita eri tavoin kyydistä pudonneiden näkökulmasta: tarinoita ihmisistä, jotka ovat syystä tai toisesta pudonneet tyhjän päälle tai joutuneet rakentamaan elämänsä perustuksia ja turvan tunnetta uudelleen", Piia kertoo.

Neljä kriitikoiden ylistämää albumia urallaan julkaissut Viitasen Piia on huomioitu uransa aikana Emma-ehdokkuuksin sekä Kriitikoiden valinta (2014) että Vuoden etno (2019) -kategorioissa. Musiikin tuottajien ja teknologien yhteisö Aux ry palkitsi kuulijoita ravisuttaneen Meidän jälkeemme hiljaisuus -levyn Vuoden albumi ja Vuoden single -palkinnoilla vuonna 2020.

Julius Maurasen (mm. Oranssi Pazuzu, Vesa-Matti Loiri) tuottamalta Ihmisen aika -albumilta on tähän mennessä julkaistu singlet Outo tyttö ja Paras kellua vaan, joka voitti Yle Radio Suomen Levylautakunnan lokakuussa. Viitasen Piiassa soittavat Mikko Malmivaara (kitara), Matias Tyni (koskettimet), Sarah Palu (harppu ja kantele), Juho Niemelä (basso) ja Miika Luoma (rummut).

Kuva: Tekla Vály

Dexviihde

ravintolapoppari.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 27 €, jos jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä (Sami Salovaara, 0500 547 632, [email protected])
Muuta huomioitavaa: Katutasosta portaikko alakerran esiintymistilaan.